Bebeğim Yataktan Düştü

106 görüntüleme
B

Beyza N. ..

7 Ocak 2026 09:19
9 aylık bebeğim 80 cmlik yataktan parkeüzeri halıya düştü. Tam uyku saatiydi uykusu gelmişti o yüzden uykusu var gibi hareketleri yavaş. Herhangi bir bulgu yok başka. Düşeli 1 buçuk saat oldu uyutmadım, çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim
G

Gdkmc

7 Ocak 2026 09:27
Genelde 80-90 cm üzeri bir yerden düşenler için acile gidilmesi söylenir. Tabii ki bebeği gözlemleyin 3 saat uyutmayın kusma, huzursuzluk , halsizlik ve bakışlarda sadec bir yere odaklanma varsa hemen acile koşun.
B

Beyza N. ..

7 Ocak 2026 09:28
2 saat olmak üzere, keyfi gayet yerinde oynuyor gülüyor . Kusması huzursuzluğu olmadı
G

Gdkmc

7 Ocak 2026 09:29
O zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorum yine de gözleme devam edin. Bir de zaten halı olduğu için çok sert bir zemine düşmüş sayılmaz
A

Ayşegül Ü.

7 Ocak 2026 09:29
Bence gidin, boyundan daha yüksek bir yerden düşmüş, poliklinik saatleri içinde gidip çocuk doktoru ayrıntılı muayene eder hem, hem de içiniz rahatlar.
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Ocak 2026 09:52
Büyük kızım 9 aylıkken yataktan yanağı üzerine düşmüştü gece vakti buz koyup 1 saat kadar bekletip uyutmuştum sizinki neresi üzerine düştü yüzüstü mü sırtüstü mü başı falansa oda tehlikeli Allah korusun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir