Bebeğim Yataktan Düştü
106 görüntüleme
B
Beyza N. ..
7 Ocak 2026 09:19
9 aylık bebeğim 80 cmlik yataktan parkeüzeri halıya düştü. Tam uyku saatiydi uykusu gelmişti o yüzden uykusu var gibi hareketleri yavaş. Herhangi bir bulgu yok başka. Düşeli 1 buçuk saat oldu uyutmadım, çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim
G
Gdkmc
7 Ocak 2026 09:27
Genelde 80-90 cm üzeri bir yerden düşenler için acile gidilmesi söylenir. Tabii ki bebeği gözlemleyin 3 saat uyutmayın kusma, huzursuzluk , halsizlik ve bakışlarda sadec bir yere odaklanma varsa hemen acile koşun.
B
Beyza N. ..
7 Ocak 2026 09:28
2 saat olmak üzere, keyfi gayet yerinde oynuyor gülüyor . Kusması huzursuzluğu olmadı
G
Gdkmc
7 Ocak 2026 09:29
O zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorum yine de gözleme devam edin. Bir de zaten halı olduğu için çok sert bir zemine düşmüş sayılmaz
A
Ayşegül Ü.
7 Ocak 2026 09:29
Bence gidin, boyundan daha yüksek bir yerden düşmüş, poliklinik saatleri içinde gidip çocuk doktoru ayrıntılı muayene eder hem, hem de içiniz rahatlar.

Hatice C. ..
7 Ocak 2026 09:52
Büyük kızım 9 aylıkken yataktan yanağı üzerine düşmüştü gece vakti buz koyup 1 saat kadar bekletip uyutmuştum sizinki neresi üzerine düştü yüzüstü mü sırtüstü mü başı falansa oda tehlikeli Allah korusun