Bebeğim Yataktan Düştü

144 görüntüleme
S

Serrasu İ.

7 Ağustos 2025 17:21
5 ay 23 günlük bebegim yataktan düştü yatağın yüksekliği diz kapağıma anca geliyor sırt üstü düştü ağladı sonra hiç bir şey olmamış gibiydi kusmasi kanama olmadi güldü benimle temasta bulundu yine de doktora götürmeye gerek var mı ya da takip etmem gereken bi ayrınti
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 17:23
Merhaba huzursuzluk huysuzluk vs olursa sanırm götürmeniz gerekir. Keyfi yerindeyse hiç götürmeyin bence
Fadile B.

Fadile B.

7 Ağustos 2025 17:25
Bence götürün ne olur ne olmaz çünkü hala bıngıldağı kapanmamış kafa yapısı hassas en azından içiniz rahat olsun
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

7 Ağustos 2025 17:29
Merhaba yputube de Osman hocamın paylaştığı güvenli düşmeler videosunu izleyebilirsiniz 🕊️
Ş

Şeyda B.

7 Ağustos 2025 17:32
Düştüğü yatak yüksekliği bebeğinizin boyundan uzun değilse zemin de halı varsa sonrasında 24-48içinde fışkırır kusma Gözde kayma uyku hali ağızdan burnundan kulaktan kan gelmesi yoksa gözlemlemeniz yeterli çok geçmiş olsun
S

Serrasu İ.

7 Ağustos 2025 17:38
Düştükten iki buçuk saat sonra uyudu o da 15-20 dk şimdi gece uykusuna geçecek 4 saat geçti dediklerinizden hiç biri yok şükürler olsun yani ama yine de takip edecem
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

7 Ağustos 2025 17:54
Gözlerde kanlanma, kulak veya burunda akıntı. Beslenme zorluğu, uykuya meyil veya uyuyamama, kusma, şiddetli ağlama veya tepkilerinde azalma farkedersiniz beklemeden doktora gidin.
Eğer sizle yatıyorsa yatak kenarlığı kullanın şuan en çok düşme yaşanılan dönemde. Bir saniyelik dalgınlığa bakar tekrarlaması.
S

Sinem K. ..

7 Ağustos 2025 17:57
Benim bebeğimde düşmüştü boyundan kısa ve halı vardı bir şey olmadı acile gittik fışkırır şekilde kusma uyku hali yoksa takip etmeniz yeterli dediler 8 saat uyku hali de şöyle oluyormuş gözünü açıp tekrar kapatıyorsa el ayak tepkisi vermiyorsa
S

Serrasu İ.

7 Ağustos 2025 18:35
Bizimle beraber yatmıyor kendi beşiği var ben banyo yaptırmıştım üstünün giydirdim yatagin ortasına doğru koymuştum havlusunu koyup gelene kadar yuvarlanmış
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

7 Ağustos 2025 18:42
Çok geçmiş olsun . Herhangi farklı bir durum karşılaşmadığınız sürece sorun yok gözlem yeterli ben de yaşadım inanın nasıl bir an oluyor bilemiyoruz
E

Ebru K.

7 Ağustos 2025 19:57
Çok geçmiş olsun benimki 6 aylıkken düştü saniyelik bişeydi çok korktum doktora gittim bana takip et 2-3 saat uyutma dedi çünkü bişey yapmıyorlar çok şükür bişey olmadı 3 gün takip ettim gözüne takılan değişik bişey olursa mutlaka git doktara
S

Serrasu İ.

7 Ağustos 2025 19:59
Aynen bende hemen hemen o saat kadar uyutmadim sonra kendisi uyudu ama çok deil her zamanki gibiydi tepkileri falan çok korktum gerçekten o da korktu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir