Bebeğim Yatağında Uyumuyor

124 görüntüleme
Ö

Özge Ş.

15 Temmuz 2026 19:03
Arkadaşlar 10 günlük bebeğim son 4 gündür bizi çok yordu. Yatağında çok güç bela uyuyor. Kolda kucakta horul horul ama yatağa bıraktığımız an kıyamet koparıyor. Eşimde bende bayılıcaz artık. Hem mama hem anne sütü besliyorum ikiz annesiyim mamayı da anne sütünü de yedikten sonra peynir gibi çıkartıyordu ama bugün her yediğinden sonra bir tık fazla çıkardı. Bebek sesine karşı artık fobim oluştu anneliği böyle tahmin etmedim beynim bedenim çok yorgun
B

Büşra ..

Premium Üye
15 Temmuz 2026 19:08
Mama miktarı fazla gelmiş olabilir genelde fazla beslendiklerinde kusma oranı artıyor. Biz o dönem beyaz gürültüde çareyi bulmuştuk. Telefondan da açabilirsiniz. Onunla daha rahat dalıyordu bizimki uykuya. Yatağına koyarkende tam dalmış olmasını bekleyin öyle koyun. Umarım çözüm olur. İlk dönem evet zor ama gün geçtikçe neye ihtiyacı olduğunu anladıkça süreç daha da kolaylaşıyor stres yapmayın 🫶🏼
Ö

Özge Ş.

15 Temmuz 2026 19:11
Beyaz gürültüyü denedik işe yaramadı. Bebeğim uyuyor o noktada hiçbir sıkıntı yok. Ama illa temas olacak yatağına koyamıyoruz ve çok yorulduk. Fazla beslememeye çalışıyoruz ama ellerini emiyor aç olduğunu düşünüyoruz inga diye ağlıyor. Çok yorulduj
Begüm A.

Begüm A.

15 Temmuz 2026 19:14
Elinin altına bir oyuncak koysanız çok da büyük olmayacak şekilde ben de öyle uyutmuştum
Ö

Özge Ş.

15 Temmuz 2026 19:14
Begüm Aksoy
Elinin altına bir oyuncak koysanız çok da büyük olmayacak şekilde ben de öyle uyutmuştum
İşe yarar mı dersiniz deneyeceğim
Begüm A.

Begüm A.

15 Temmuz 2026 19:18
Özge Şahal
İşe yarar mı dersiniz deneyeceğim
Bizde işe yaramıştı şimdi 9 aylık oldu hala onunla uyuyor 🥰
G

Gökçin N.

15 Temmuz 2026 20:02
Ama annesi çok küçük daha bu anlattığınız çok normal. Benim kızım da hep üstümde uyurdu ilk aylar, sonra geçiyor. En güvenli yer sizin yanınız çünkü. Yorgun ve bitik olmanız, bocalamanız da normal. Her geçen gün daha iyi olacak merak etmeyin. Bebekler dünyaya biz de anneliğe alışıyoruz. Bir de emzirme, iyileşme, hormonal dalgalanmalarla uğraşıyoruz. Size tek tavsiyem destek bulun. Bakıcı, anneanne vb.
M

Meryem ..

Premium Üye
15 Temmuz 2026 20:11
Mesajın sonuna gelince 10 günlük yazdığınızı unutmuşum kaç aylık acaba yenidoğan gibi dedim 🙏🏻 Zor ama bir süre öyle olacak yani şuan kucakta memede uyuması normal. Kendinizi ve bebeği güvenli bir yatak pozisyonuna getirip siz de uyumaya çalışın. Ya da destekçinize verin emzirdikten hemen sonra öyle uyusun. Yaşarken ben de çok zorlandım ama birgün geldi ve bitti kucakta uyumak istemedi iyiki istediği zamanlarda öyle uyumuş dedim. Hava çok sıcak ama bebeğinizde severse slingde uyutmayı deneyebilirsiniz. Biz de bu kucakta uyuma işi 2. Ayın sonlarına doğru bitti
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 20:54
Bebeğiniz daha çok küçük ilk 3 ay sizin bedeninize bağımlı (4. Trimestrer deniliyor). Şuan dış dünyayı bilmiyor ve 9. Aydır sizinleydi temas etmesi çok çok normal. Bu arada lütfen açsa kussada besleyin. Benim bebeğimde ilk ay reflü çıktı bizde çok kusuyor diye az ama sık besledik ve 120 gr almıştı doktor kussada besleyin dedi kilo geriliği yaşamayın. Uyku için ise bu aralar çok normal ancak beşiğine alıştırmak için ise tam dalmadan beşiğine yatırıp sırtına yada poposuna hafifçe pat pat yaparak orada olduğunuzu hissettirin sağlıkla büyüsünler 🌸
Ö

Özge Ş.

15 Temmuz 2026 22:19
hepinize yorumları için teşekkür ederim. Bir bebeğim daha olduğu için yetemiyorum. Bir numaralı bebeğim beni bu kadar isterken, diğer bebeğime ilgilenme sürem daha kısıtlı olunca bedenen zihnen çok yoruluyorum. Stress sarıyor her yerimi
Ö

Özge Ş.

15 Temmuz 2026 22:21
Hatice Erol
Bebeğiniz daha çok küçük ilk 3 ay sizin bedeninize bağımlı (4. Trimestrer deniliyor). Şuan dış dünyayı bilmiyor ve 9. Aydır sizinleydi temas etmesi çok çok normal. Bu arada lütfen açsa kussada besleyin. Benim bebeğimde ilk ay reflü çıktı bizde çok kusuyor diye az ama sık besledik ve 120 gr almıştı doktor kussada besleyin dedi kilo geriliği yaşamayın. Uyku için ise bu aralar çok normal ancak beşiğine alıştırmak için ise tam dalmadan beşiğine yatırıp sırtına yada poposuna hafifçe pat pat yaparak orada olduğunuzu hissettirin sağlıkla büyüsünler 🌸
Bu konuda dikkatliyiz çünkü üst üste kg kaybettik sonra ipleri elimize alınca doğum kg suna ulaştık. Mama ve süt veriyoruz 2 saat de bir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir