Bebeğim Uyuturken Çok Terliyor

82 görüntüleme
B

Buket A.

27 Haziran 2025 19:52
Hocam merhabalar malum yaz aylarına girdik emzirerek ya da mama vererek uyutuyorum 5 aylık erkek bebeğim var çok terliyor. Bazen yastıkla ayağımda salladığımda yastık bile terden ıslanmış oluyor. Odamız 26 derece. Klima kullanmadığımız bi şehirde yaşıyoruz. Giriş katta oturuyoruz ve dışarıdan çok ses geliyor o yüzden cam açık da yatamıyoruz. Sadece vantilatör var ama o da çarpar mı acaba diye tedirginim gece çok terlemiyor ama uykuya geçerken terliyor çok. Üstünü değiştirsem uyanıcak terli şekilde uyutmaya mecbur kalıyorum içim el vermiyor hiç. Kıyafet olarak da askılı zıbın ve tişört var üstünde, altında da ince bi eşofmanla uyutuyorum. Ne yapabilirim hocam
S

Sinem A.

27 Haziran 2025 20:09
Merhaba benim bebeğimde üşür sanıyordum cam açamıyodum sesten dolayı cam açıkken o sesle uykuya daldığı için kalkmıyor 26 derece bizim odamızda cam açık olunca anca rahatlıyor eğer cam açmayı hiç istemiyorsanız kalkarsa diye bence sadece askılı zıbınla yatırabilirsiniz daha kaliteli uyur serin hissettikçe bebekler. 24 derecelik odada çıplak şekilde durmasına izin veriyor doktorlar içiniz rahat etmiyorsa askılı bir zıbınla daha rahat uyur ☺️
S

Semanur Ş.

27 Haziran 2025 20:18
Normalde bebekler için ideal derece 24 oda zıbınla yatırırsan diğer türlü üstüne giydiği her kıyafet onun terlemesine zemin hazırlamak oluyor zaten emerken ve mama içerken bebek efor sarfettiği için illakş terler ben terlediğinde sırtına ağız silme mendillerinden koyuyorum ıslak uyumasını engelliyor erken aklıma gelirse beslemeden önce koyuyorum yatırırken çıkarıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir