Bebeğim Uyumuyor Özellikle Kendi Evimizde
166 görüntüleme
N
Nazlı K.
26 Haziran 2026 15:58
6 haftalık bir bebeğim var geceleri 2 saatte bir uyanıyor bazen saat bası değişiyor, ama gündüzleri asla uyumuyor. Bütün gün onu uyutmaya çalışarak geçiriyorum bazen sabah 6dan öğlen 1 e kadar toplamda 1-2 saat uyuduğu oluyor. Karnı tok gazı yok neden böyle oluyor anlamıyorum. Ayrıca baska birinin evinde çok rahat deliksiz 3 saate varan uykuları oluyor. sadece kendi evimizde bu sorunu yaşıyoruz benim gibi olan var mı

Hatice E.
Premium Üye
26 Haziran 2026 16:33
Merhaba, kendi evinizde böyle ise odanın ısısı, bebeğin kıyafetleri ( oda sıcaklığı ile uyumu) nem-hava dengesi çok önemli evi mümkün olduğunca 22-24 derece arası tutmaya çalışın ve ince giydirin eminim yapıyorsunuzdur ama burnu temiz ve açık olsun burun delikleri çok küçük daha bu çok önemliymiş birde var ise hava temizleyici ve nemlendirici, sağlıkla büyüsün 🌸
N
Nazlı K.
26 Haziran 2026 16:37
çok teşekkürler, hava temizleyicim yok ama burun için söylediklerinizi deneyeceğim umarım faydasını görürüz 🥹

Hatice E.
Premium Üye
26 Haziran 2026 16:55
Rica ederim, birde büyüklerimiz hep kalın giydirip cam kapı açmazmış asıl sıcak hasta edermiş bebekleri ben evde bebeğe klima üflemeyecek şekilde açıyorum ve tek kat kısa kol zıbın giydiriyorum oda ısısı hep 23-24 derece doktorumuzda bu şekilde önermişti 😊
Yükleniyor...