Bebeğim Uyumuyor

91 görüntüleme
B

Buse D.

14 Temmuz 2025 12:02
10 ay 25 günlük bir kız bebeğim var, 5. Ayından itibaren uyku problemi yaşıyoruz ama bu problem ağlama ve direnmeli olarak değil bazen uykuya direniyor huysuz oluyor o dönemlee atak geçiş dönemleri anlayabiliyorum fakat kızımm günde 2 uyku yapıypr ve bu uyku süresi 15 dk 20 dk oluyor akşam 8 de gece uykusuna geçiyor ve 11 de başlıypr dönmeye 2 3 e kadar sürekli dönüyor sonra da uyanıyo 5 gibi anca uyıypt ve sonra 7 fr geri kalkıyo artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve mutlu uykusunu almış enerjik uyanıyo
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

14 Temmuz 2025 12:14
Aynı anlattığınız gibiydi oğlum o aylarda ve 11 aylıkken gündüz uykusunu teke düşürünce her şey yoluna girdi. Gece kalkar oyun oynardı uyumak istemezdi tekrar, gündüz iki uykusu da kısacıktı. Çözümü böyle buldum ben. Deneyim belki faydası olur. İlk günler zor geçiyor akşam 6dan sonra ama sonra her şey normale dönüyor
B

Buse D.

14 Temmuz 2025 16:08
Çok teşekkür ederim yasemin hanım bir de o şekilde deneyeceğim umarım benim kız da uyur 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir