🌟 Bebeğim Uykusunda Neden Sürekli Kafasını Sallıyor? 🤔😴

105 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

16 Şubat 2026 01:22
Bebeğim 7 ay 23 günlük ve son 3 gündür uykusunda bir tuhaflık fark ettim. 🧐 Gece boyu uyuyor gibi görünüyor ama kafasını sürekli sağa sola çevirip duruyor, sanki bir şeyden rahatsız oluyor gibi... 🔄😔
Aslında her şey aynı; oda ısısı 🌡️, yattığı yer, düzenimiz hiç değişmedi. Ama sanki bir huzursuzluğu var, sabah kadar bu hareket devam ediyor. Üstündeki yorganı/battaniyeyi de sürekli üzerinden atıyor, asla üstünde tutmuyor! 🛌❌
İşin garibi hiç ağlamıyor 🔇 ama bu sürekli hareket hali beni çok endişelendiriyor. 😟 Acaba bir yerleri mi kaşınıyor, diş mi çıkarıyor yoksa bu bir gelişim atağı mı? 🦷📈
Aynı durumu yaşayan var mı? Bu bir geçiş süreci mi yoksa bir şeyi mi gözden kaçırıyorum? Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler! 🙏🌸✨
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

16 Şubat 2026 01:25
Uyuturken ayağınızda sallayıp uyutuyorsanız belki onu taklit ediyordur.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

16 Şubat 2026 01:26
Evet ama hani bu zamana kadar olmayan şey ne den 3 gün içinde değişin ki hep yaptığım şey zt @Serap Bülbül
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

16 Şubat 2026 01:38

🧸Ebru Keleş 🧸

Evet ama hani bu zamana kadar olmayan şey ne den 3 gün içinde değişin ki hep yaptığım şey zt @Serap Bülbül

Yeni öğrenmiştir öyle uykuya dalacağını. Benim oğlum da ayağıma aldığım da eğer sallamıyorsam kendini sallıyor. Kendi işimi kendim hallederim mantığı 🙂
R

Rabia K. ..

16 Şubat 2026 01:52
Benim bebeğimde acıkınca yapıyor uykusundan uyanmak istemediği içindir diye düşünüyorum 4 aylık 2. Ayda başladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir