Bebeğim Uykudayken Çişini Yapamıyor mu
136 görüntüleme
S
Semanur Ş.
30 Haziran 2025 05:44
Bebeğim 7.5 aylık bazı geceleri ağlayarak uyanıyor önce gazdan şüphelendim ama gazı rahat çıkarıyor diş de değildi. Sonra ayağa kaldırıp yüz ifadesindeki rahatlamayı görünce çişe sıkıştığını onu yaptığını farkettim sonra geri uykuya daldı. Normalde de geceleri bezi dolmuyordu sabah saatlerinde topluca yapıyordu. Acaba bu normal bir davranış mı? Su içmeye başladığından beri böyle
G
Gamze
2 Temmuz 2025 08:40
Benim de bebeğim gece 4 kere emzirip su içirmeme rağmen bezi kupkuruydu bu sabah gece 12 de değiştirmiştim neden olabilir ki normal de 5 dk emse hemen çiş yapar bu gece de hep uzun uzun emdi
Ş
Şule D. T.
3 Temmuz 2025 04:54
Bu cok normal bir davranış büyüdükce bunu sık yaşayacaksınız aslında tuvaletlerini tutabildikleri anlamına geliyor tuvalet egitiminde rahat edersin
Y
Yıldız Ü. ..
3 Temmuz 2025 05:05
İdrar renginde turunculaşma koyulaşma ve koku olmadığı sürece endişe edecek bir şey yok bu dediğin durumlar olursa şayet vücudumuz susuz kaldığına işaret ediyor daha sık su vermelisin bebekler bazen bizi taşıracak kadar idrarını yapıyor bazen de bir defa yaptım yapmadı mı deyip kupkuru kalkıyor bebek işte annesi bize endişelendirmekten başka işleri yok 🥹
E
Edanur Ö.
3 Temmuz 2025 11:17
Bununla ilgili instada bir gönderi okudum hiçbir insan uykuda tuvaletini yapmazmış bebekler çişini yapmak için uyanırlarmış normal yani
S
Semanur Ş.
3 Temmuz 2025 16:03
Teşekkürler kızlar 🤩