Bebeğim Üşüttü mü? Anlayamıyorum

93 görüntüleme
F

Figen A.

1 Ağustos 2025 22:25
bebeğim 9 haftalık sıcak havalardan dolayı yattığımız odanın camı açık yatıyoduk üzerine ince müslim örtü örtüyordum sanırım ordan üşüttü, iki gündür sürekli gazı var ve gazı baya kokuyor emerken gazı geliyor kendini sıkarak çığlık çığlığa ağlıyor gaz masajı yapıyorum aslında gazını da çıkarabiliyor ama neden ağlıyor sürekli onu anlayamıyorum burun akıntısı yok ateşi yok üşüttü mü neyi var anlayamıyorum
S

Seda P.

1 Ağustos 2025 23:31
Üşütme semptomları yok yazılanlara göre. Ama bebeğiniz haftası gereği zaten gaz sancıları yaşayacağı bir dönem. Sıcak havalarda lütfen üşüttü diyip kat kat giydirmeyin. 5 aydan önce o sancılar bitmiyor maalesef. Alttan üstten gazda çıkarsa meme emmek yada biberon emmek gaz yapmasına sebep oluyor zaten istemsizce. Tek yapabileceğiniz şey her beslenme sonrası gazı iyice çıkana kadar sıvazlamak. 1den fazla çıkarmaya çalışın çıkardı diye bırakmayın. Mide gazı bağırsağa inince çocuklar mahvoluyor. Ama dediğim gibi azaltabilirsiniz ama komple bitmez maalesef. Geçmiş olsun ❤️‍🩹
F

Figen A.

2 Ağustos 2025 01:51
teşekkür ederim seda hanım
A

Ayşe G.

8 Ağustos 2025 20:09
Bebeğiniz tam gaz sancılarının başladığı haftada. Gaz sancısını giderirseniz tüm sorunlar ortadan kalkacaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir