Bebeğim Ufak mı Acaba?

98 görüntüleme
H

Hasret D.

5 Ocak 2026 14:41
34+2 günlük hamileyim.Kız bebek bekliyorum. 2.gebeliğim. Oğlum 3100 gram doğdu. Şimdi kızım 2 kilo. Doktor minyon bir bebek zayıf olacak diyor. 2 kilo normal mi haftasına göre. Beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama kilo almıyor pek.
G

Gdkmc

5 Ocak 2026 14:52
Merhaba bazen ultrason cihazları yanlış bilgi veriyor. Cihazdan cihaza değişkenlik gösterebiliyor. Bir de bolca muz yiyin ben hamileliğimde bebeğime muzun fayda sağladığını düşünüyorum
H

Hasret D.

5 Ocak 2026 14:58
Çok teşekkür ederim cevabınız için muza ağırlık vereyim inşallah.
Ü

Ümmühan G.

5 Ocak 2026 15:21
Muz, kaşar peyniri, yumurta ve yulaf bunlar kilo aldırıyor demişti doktorum. Üstelik ben sağlık sorunlarım nedeniyle kendim 1 kilo almama rağmen bebeğim çok şükür iyi bir kiloda doğdu. Son haftalar bebek hızlı kilo alıyor tüketmeye çalışın🙏🏻🩷
Y

Yeşim K.

5 Ocak 2026 15:24
Evt doğru ultrasondaki ölçüm çok doğru olmuyor. Gündüz kontrolüm vardı. Doktor 2800 gibi birşey ölçmüştü. Gece doğurdum 3170gr. Erken doğum riskli yoksa daha haftanız var zaten stres yapmayın. Doktorunuz daha iyi bilir gelişimini tabi ki. Sağlıkla kucağınıza alın♥️
S

Seda K. ..

5 Ocak 2026 15:29
Birinci hamileliğimde doktor 3500 gr dedi tam vaktinde dogurdum 3850 gram.
İkincisierken geldi36+3. 2450 gram iki gün öncesi doktor 2100 Demişti. Yani tahminler değişebilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir