Bebeğim Tarafından Sevilmeme Korkusu
179 görüntüleme
F
Fnd
17 Kasım 2025 05:06
Hanımlar merhaba,
Bazen özellikle kalabalıkta anneannesi vs varken bebeğim bana asla bakmıyor. Kucağıma gelmek istemiyor. 1 yaşında.
Buna çok içerliyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa bu geçici bi durum mu?
Böyle hissetmem bazen komik geliyor açıkçası neticede ben doğurdum ama bazı bebeklerin annesinden kopmaması karşısında benim oğlumun bana gelmemesi biraz üzücü oluyor.
Bazen özellikle kalabalıkta anneannesi vs varken bebeğim bana asla bakmıyor. Kucağıma gelmek istemiyor. 1 yaşında.
Buna çok içerliyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa bu geçici bi durum mu?
Böyle hissetmem bazen komik geliyor açıkçası neticede ben doğurdum ama bazı bebeklerin annesinden kopmaması karşısında benim oğlumun bana gelmemesi biraz üzücü oluyor.
B
Buket ..
17 Kasım 2025 09:23
Sosyal bir bebekse bunu yapması normal bence tanıdığı farklı yüzler var ve ilgisi oraya kayabilir. Bence gelişimi açısından da olumlu çünkü bağımsız, sosyal ama size bağlı bir bebek olduğunu düşünüyorum kendinizi üzmeyin siz hala onun en sevdiği kişisiniz

Ebe M.
17 Kasım 2025 11:39
Kızım 3 yaşında başkalarının olduğu ortamda bana hiç gelmez kişisel ihtiyaçları için bile başkalarından yardım ister bu benim için başta sorundu ama artık değil çünkü fark ettim ki bu şekilde kendi iletişimini geliştiriyor ve sosyal bir çocuk oluyor ne olursa olsun siz onun için en çok sevdiği insan olacaksınız ama bazen de özgür bırakılıp sadece izlenmek istiyorlar çocuğunuza zaman tanıyın ve bırakın duygularını keşfetsin
M
Mervenur U.
18 Kasım 2025 15:40
Benim bebeğim de 7 aylık kalabalık bir aileyiz annem ablalarım ve özellikle babası olunca beni gözü bile görmüyor benim içerlediğim konu ise onca kalabalığın arasında babasına atlıyor ama bana gelmek istemiyor yeterince bağ kuramamaktan endişe ediyorum
F
Fnd
18 Kasım 2025 15:44
Kesinlikle yorum yapan herkese hak veriyorum. İlk seferde ağladım bu duruma.ama onu rahat bırakınca daha rahat hissediyo. Benimle ilgilenmeye bebeğimi zorlamak da istemiyorum. Sosyal bi çocuk olmasını çıok isterim. Ama insan bu duygulara engel olamıyor
F
Fnd
18 Kasım 2025 15:45
Mervenur hanım ben 1 sene boyunca bebeğime baktım. Gerçekten her şeyinde elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama sanırım bağ öyle kucağa gelmekle anlaşılacak bir şey değil. Büyüdükçe daha net anlaşılan bir şey. Size güvendiğine eminim.