Bebeğim Tam Dönemiyor
97 görüntüleme
M
Merve
8 Ağustos 2025 06:38
Kızım 21 haftalık sadece yarım dönüyor hala tam dönemiyor. Ne zamana kadar tam dönmesi gerekiyor

Fadile B.
8 Ağustos 2025 06:56
Biz 28 haftalığız yeni yeni tam dönmeye başladı egzersizler yap sağ sola doğru döner ve sevdiği bir oyuncağı göreceği bir şekilde baş hıxasıma koy dönmek isteyecektir

Ayşenur E. ..
8 Ağustos 2025 07:07
Zamanla dönecektir açıkçası tam bir süresi yok diye biliyorum çünkü her bebek farklı bazı bebekler 5. Ay bazıları 6. Ay da yapabiliyor bazıları da 7-8-9 aya kadar uzayabildiğini duymuştum. Oturmaya başladıkların da daha çok hareket ediyorlar uzanma, esneme, geriye atma, sağa ve sola dönme ve bir oyuncağı yerden almaya başladıklarında da hareket kabiliyetleri artıyor merak etmeyin. Şundan emin olun bebekler canı isteyince her şeyi gayet iyi yapabiliyorlar. :) bebeğinize güvenin, tabii siz yine de aylık dr kontrole gittiğiniz da sorun mutlaka. İyi günler.
Ş
Şevval N. K.
8 Ağustos 2025 07:30
Ya ben de tam bunu sorucaktim bebeğim yeni 5 aylık oldu asla dönme hevesi falan yok hiç dönmeyi düşünmüyor sanırım
M
Merve
8 Ağustos 2025 08:17
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Şevval hanım vallahi benim kızım da aynı yana dönüyor ama ne yaptıysam tam dönmüyor endişelendim açıkçası
E
Elif Y. G.
9 Ağustos 2025 20:43
Benim 10 aylık dönmüyor dr a sordum bazı bebekler dönmek istemez dedi