Bebegim Sürünmüyor

134 görüntüleme
R

Rabia D. ..

24 Mart 2026 01:24
Bebegim bir ay sonra bir yasina girecek ama hala sürünmüyor sadece kendi etrafinda dönüyor kendini kaldiriyor ama gitmiyor donmeside cok geç oldu 9 aylikti donmeye oyle basladi acaba kendini yapmak istemiyor
T

Tuğba B. ..

24 Mart 2026 01:34
Rabia hnm merhaba benim oğlum 11.5 aylık [7.aydan](7.aydan) beri istediği her yere dönerek gitti. Şimdi bir kaç gündür emekleme hareketleri başladı. Hergün koltuk krnarlarında ayakta bekletiyorum daha tam ayakta duramıyoruz her çıcuğun gelişimi çok farklı cidden
T

Tuğba B. ..

24 Mart 2026 01:35
Sürünme gelişim basamağı değil ama her yere dönerek gitmeside yanlış öyle bebejleri 10 aylıkken ayapa kaldırın yürümeye başlatın diyorlar
R

Rabia D. ..

24 Mart 2026 01:39
Tuğba Beyazgül
Sürünme gelişim basamağı değil ama her yere dönerek gitmeside yanlış öyle bebejleri 10 aylıkken ayapa kaldırın yürümeye başlatın diyorlar
Ellerinde tutugumuza adim atıp gidiyor ama bir yerden tutunup kalkmiyor çabalıyor korkuyor gelmek istiyor ama yelkeniyor geri duruyor
T

Tuğba B. ..

24 Mart 2026 01:42
Bende emeklemesi için önüne bişey koyup teşvik ediyorum . Bizimkide yatarken oturur pozisyona geçemedi daha
R

Rabia D. ..

24 Mart 2026 01:45
Tuğba Beyazgül
Bende emeklemesi için önüne bişey koyup teşvik ediyorum . Bizimkide yatarken oturur pozisyona geçemedi daha
Bizde ayni sekil hala kalkamiyor agliyor benden bekliyor normalde kendi basina kalkmasi lazim ama kalkmiyor hala
T

Tuğba B. ..

24 Mart 2026 01:51
Rabia Deveci
Bizde ayni sekil hala kalkamiyor agliyor benden bekliyor normalde kendi basina kalkmasi lazim ama kalkmiyor hala
İnstegramda dcdrfatihtekin var onu takip edin derim kendisi fizyoterapist neler yapılması gerekir sayfasında bulabilirsiniz
T

Tuğba B. ..

24 Mart 2026 01:52
Tuğba Beyazgül
İnstegramda dcdrfatihtekin var onu takip edin derim kendisi fizyoterapist neler yapılması gerekir sayfasında bulabilirsiniz
Bu dr dönerek gitmeyi doğru bulmuyor emeklemiyorsa kaldırın bebeği yürümeye teşvik edin diyor ve yatarken oturmaya geçmeyi de öğreten antremanlar var sayfasında
R

Rabia D. ..

24 Mart 2026 02:00
Tuğba Beyazgül
Teşekkür ederim canim takipe aldim hemen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir