Bebeğim Sürekli Emmek İstiyor
144 görüntüleme
A
Aleyna Ü.
13 Temmuz 2026 20:45
Günde 6 7 tane dolu bez alıyorum kilo alımı da çok iyi olması gerekenden ilerde dedi ebe ama bebeğim doymuyor gibi sürekli emmek istiyor sürekli kucakta olmak istiyor
K
Kamil E.
13 Temmuz 2026 21:02
Aynı durum bizde de var ve ek gıdaya başladık
N
Nazlıcan
Premium Üye
13 Temmuz 2026 22:01
Benim bebeğim de böyle, 5 ay 20 günlük, 5-6 dolu bez alıyorum ek gıdaya da başladık ama doymadığını düşünüyorum sürekli emmek istiyor ama sürekli emdiği için de sütüm yeterince yağlanamıyor o yüzden sürekli ön süt emiyor veya göğüs boş oluyor süt istediği gibi gelmiyor o da çocuğu daha çok çıldırtıyor. O yüzden ben günde 2 ek gıda veriyorum gece uykusu öncesi de mama veriyorum böylelikle göğüslerim dinleniyor hem de çocuk emdiğinde daha kaliteli süt geliyor
S
Sümeyye
Premium Üye
13 Temmuz 2026 22:33
Bebeğiniz tek emmede memeyi boşaltıyormı yoksa kısa kısa ama sık mı emiyor kısa kısa sık emiyorsa sürekli önsüt emiyor ondan dolayı doyma hissiyatı sorunu olabilir. Çünkü bebekler genelde süt akışının yavaşladığı arka süt geldiğinde biraz memeyi bırakma veya sinirlenme eğilimindeler böyle durımlardw biraz sabırla emmesini sağlamak lazım

Büşra T.
13 Temmuz 2026 22:47
Dişleri geliyor olabilir mi acaba diş döneminde benim oğlum da böyle sürekli emmek istiyor sadece emmek rahatlatıyor gece gündüz
Yükleniyor...