Bebeğim Seçici Yiyor

38 görüntüleme
S

Shayy

30 Kasım 2025 14:09
Merhaba arkadaşlar maalesef bebeğim seçici yiyor aylardır böyle bir yediğini başka zaman yemeye biliyor. Bebeğim 15 aylık. Bir zamanlar çok sevdiği çorbaları bile içmiyor daha doğrusu kaşıkla yemek istemiyor kendi önüne koysan oyun oynamak istiyor onunla. Mesela bir de süt içirip anne sütü içirip yani yatırıyorum uyandıktan sonra üç buçuk 4 gibi yemek yedirmeye çalışıyorum ama maalesef işkenceye dönüyor kilosu boylyu persentili yaşıtları ile uyumlu ama maalesef yemek konusunda seçici acaba destek mi almam gerekir
İlsu O. K.

İlsu O. K.

30 Kasım 2025 14:41
Selma Hanım bir doktorunuza danıştınız mı? 15 aydan önce gıdalar ile arası nasıldı acaba?
S

Shayy

30 Kasım 2025 15:04
Doktorfarkli farklıyaparak sun diyor da. Mesela balıkmi yemiyor çorbasını yap diyor. Herhangibir çorba yapsam tadınabakmadan ağzınıacmak istemiyor. Muhtemelen kendi yemek istiyordiye düşünüyorum. Demirden kaynakliymis istah durumu. İştah olarak süreklibiseyler yemek istiyor ama yemek konusunda seçici maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir