Bebeğim Sadece Kucakta Uyyor

148 görüntüleme
B

Büşra N. ..

12 Temmuz 2026 23:49
Bebeğim 30 günlük doğduğundan beri kucagimizda uyyor kesinlikle besiginde yatakta yatmiyor yanimizda bile yatmiyor ağlama krizine giriyor ne yapmalıyım geceleri yatarken bisey olacak diye korkuyorum ne yapmaliyim
F

Fatma Y.

12 Temmuz 2026 23:51
Uyku eğitimi almalısın internetteki bilgilerle yapabiliyosan yapmalısın yoksa profesyonel destek almalısın yoksa daha fazlasını istiyolar bu bebekler
L

Lütfiye Z. ..

12 Temmuz 2026 23:56
İlk üç ay bu tür durumlar normal daha bir aylık dünya ya alışmaya çalışıyor, sizin kollarınızda güvende hissediyor. Yatırırken sanki kucakta gibi örtülere şekil verebilirsiniz. Zor ama yapacak bir şey yok. İlk oğlum iki ay göğsümüzde uyudu kalp atışımızı dinleyerek yoksa uyumuyordu.
S

Selin A.

12 Temmuz 2026 23:58
İlk iki ay belki de 2.5 ay böyle uyuttum gece gündüz. Biliyorum çok zor ama sonra uyutmak istesen de uyumayacak kucakta 🫠 şuan 6 aylık kucağımda uyuyunca huzursuzlanıyor yatağını istiyor. Geçecek 🫂
Esma

Esma

Premium Üye
12 Temmuz 2026 23:58
benimki de inmiyordu kucağımdan. siz yavaşça koymayı deneyin ben giyilmiş tişörtümü atletimi koyuyordum yanına ki kokumu alsın diye
B

Büşra N. ..

13 Temmuz 2026 00:00
Kendi tişörtmu fln da koydum ama yinede olmadi
E

Ece ..

13 Temmuz 2026 00:00
Merhaba, benimde bebeğim öyleydi henüz yeni doğduğu için dış dünyaya alışmaları zaman alabiliyor tek tanıdık anne kokusu. Ana kucağında/slingte yada bebek arabasında bol bol dışarıya çıkıp temiz hava aldırmanızı öneririm uykuya geçişi çok daha rahat oluyor yatağa koyarken de ilk poposunu koyup sonra kafasını koyarsanız uykuya devam edebilirler bir de ben ilk 2 ay yataşın baby juno kullandım rahat oldu ek olarak yarım kundak yaparsanız anne karnında gibi hareket alanı daralacağı için rahat uyuyabilir. Deneme yanılma yöntemi işte umarım biri işe yarar sizde dinlenebilirsiniz.
P

PLA

Premium Üye
13 Temmuz 2026 00:50
Korkmayın anne iç güdüsüne güvenin kucak onun yuvası bırakın [uyusun.Sonra](uyusun.Sonra) her sey düzene girer yüreğinizi ferah tutun
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 09:01
İlk zamanlar bebek ve anne yaka ignesi mantıgın da oluyor annesinin kokusu duydugu kalp ritmi onu rahatlatip sakinlestiriyor ve uyumasini sagliyor. Bir sure yataga bırakirken ilk ayakpopo kafa seklin de yapin ve kucaktaki sıcaklik hissi icin de elinizi bir sure yatakta gogus kısmin da tutun. Sonra yavasca cekin (Bu surecler ortlama 5 dk gb oluyor) sonra kendiliginden uyumaya alisacak. Gogus pedi kullaniyorsaniz kokuyu alabilecek sekilde bebege zarar vermiyeceginden emin oldugunuz bir ere birakin sut kokusu ile de guvende uyur. Saglikla bugusun bebeginiz
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Temmuz 2026 09:13
Benimde ilk aklıma kundak geldi kundak denediniz mi kendini kucakta gibi hiseder benimde 11 aylık oğlum var hiç kundak yapmadım ama yeni doğan döneminde beşiğinde yatırdığımda hemen uyanırdi ama pusetine veya yan yatırdığımda çok güzel uyurdu çünkü harareti sınırlıyosunuz dümdüz sırt üstü uyumak istemezdi özellikle gece zamanla alıştı ama beşiğinde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir