Bebeğim Pütürlü , Katı Gıda Yemiyor
54 görüntüleme
N
Nimet ..
14 Kasım 2025 18:52
20 aylık oğlum neredeyse hiç pütürlü ya da katı şeyleri yemek istemiyor. Sevdiği bir şey olursa nadirde olsa yiyor. Elimden gelen çabayı gösteriyorum ama olmuyor. 1 kasımdan beridir de hastalık yakamızı bırakmadı.6 gün hastanede yattık şimdi hiçbir şey yemiyor artık. Etrafımdaki herkes benim suçlu olduğumu söyleyip kendimi kötü anne olarak hissetmeme neden oluyor. Eşim yok. Yardım edecek kimse yok. Çocuğuma tek başıma bakıyorum. Bazen oturup ağlıyorum çok yoruldum, yıprandım bu durumda olanlar varsa yazabilir mi, nasıl çözdünüz
D
Dilara Ö.
14 Kasım 2025 19:05
Lütfen üzülme sen çok iyi bir annesin seni eleştirenler kendisine bakmalı olabilir 20 aylık olup da bir türlü gıda yemiyor olabilir çiğnemeyi bilmiyor olabilir zamanla düzelebilir buna inanıyorum arkadaşımın oğlu 2 yaşından sonra serbest bir şekilde yiyebilmiş
N
Nimet ..
14 Kasım 2025 19:11
Şu an bu mesajınız bana o kadar iyi geldi ki size çok ama çok teşekkür ediyorum ,Allah razı olsun🌸Annelik çok güzel ama zor bir yolculuk. Anne olarak evlatlarımız için yeterince kaygı duymamız yetmiyormuş gibi etraftaki insanlar da bazen maalesef kaygılarımızı arttırabiliyor.
N
Naz E.
14 Kasım 2025 19:52
13 aylık benimde oğlum katı pütürlü yemiyor püreyi bile diliyle itiyor ve maalesef çevre baskısı hiç bitmiyor anne olmak çok zor 😒😒
N
Nimet ..
14 Kasım 2025 20:07
Kesinlikle haklısınız bitmiyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah düzelir ve yemeye başlarlar🤲🏻