Bebeğim Prematüre mi Değil mi ?

135 görüntüleme
Melek İ. .

Melek İ. ..

21 Temmuz 2025 15:32
Gerçekten kafam çok karışık kızım 37+2 de 2780 gr olarak doğdu. Erken doğuma bağlı bazı sorunları oldu endokrinoloji takiplendik oradaki doktorumuz sınırda prematüre dedi sonra tüm testler tertemiz gelince takip süreci bitti . Onun dışında rutin kontrollerde bazı doktorlar prematüre bebek bazıları ise hayır değil diyor. Paramedik ve hemşire akrabalarım evet prematüre diyor 😅 şimdi benim bebeğim prematüre mi değil mi 🤷‍♀️
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

21 Temmuz 2025 16:21
Prematüre 37. Hafta öncesi doğumlar için geçerlidir
Melek İ. .

Melek İ. ..

21 Temmuz 2025 16:26
Teşekkür ederim hocam ama bizzat endokrinoloji de takipçi doktoru da ve götürdüğüm bazı çocuk doktorları da prematüre diyince şüpheye düşmüştüm bilgi için tekrar teşekkür ederim 🙏
D

Duygu Ö.

22 Temmuz 2025 12:53
Benimde 37+2 de doğdu kızım ve 2360kg 46cm doğdu prematüre olarak geçmiyor sadece kızıma minyon bebek diyorlardı
Melek İ. .

Melek İ. ..

22 Temmuz 2025 12:56
Teşekkür ediyorum aslında bana ilk olarak sınırda prematüre dediler tam prematüre sayılmaz ama kilo da biraz altta kaldığı için ve 37+2yi vajinal doğumu biraz erken buluyoruz bu sebeple sınırda dediler sonrasında kimisi prematüre dedi kimisi hayır değil biraz erken doğmuş o kadar dediler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir