Bebeğim Neden Değişti? 👶🏻✨

157 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Nisan 2026 19:22
Gerçekten çok ama çok yoruldum...  Daha önce de benzer sorunlar yaşıyorduk ama hiç bu kadar uzun, 10-11 gün sürmemişti. Kızım sürekli ağlıyor, her şeye mızmızlanıyor.  Yanından ayrılıyorum ağlıyor, altını değiştiriyorum ağlıyor...

Uykusu var ama uyumamak için direniyor; uyusa bile en fazla 40-50 dakika sonra uyanıyor.  Uykusunu alamadığı için de sürekli mutsuz. Gerçekten daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Neden böyle oldu, huyu neden bu kadar değişti? 路♀️

Aşırı derecede sinirli bir bebek oldu, kendini yerlere atıyor. Oysa asla böyle değildi; çok naif, canı yansa bile gülen o bebek gitti, yerine bambaşka biri geldi.  Bu durumu yaşayan, çözüm bulan ya da ne zaman geçeceğini bilen var mı? Neden böyle olduğunu açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler! (Kızım 9 ay 19 günlük)"
H

Hamide G.

12 Nisan 2026 20:13
Bebeklerde dönemsel bu tarz davranışlar görünüyor her bebekte farklı zamanlarda oluyor. Benim kızımda bir yaş civarında çok sinirli iştahı kesik uykusuz bir sürece gitmişti tam ayını hatırlamıyorum. Sonrasında daha yumuşuyor bazen tekrar şiddetlenebiliyor şuan 27 aylığız ve çok sinirli agresif hiç bir şeyi ilk seferde kabul etmeyen aç olduğu halde yemek yemek istemeyen yemek sofradan kalkınca yemek diye ağlayan bir kız oldu. Geçeceğini daha doğrusı belli bir süre sonra hafifleyeceğini biliyorum.
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

12 Nisan 2026 20:14
Büyüdükçe algıları da artıyor benim de bebeğim çok uslu bir bebekti ama artık istediği olmayınca ağlıyor veya kendine zarar vermesine engel olunca sinirleniyor. Ayrılık kaygısı da bu aylarda iyice artıyor hepsi gelişimsel bir süreç diye düşünüyorum
E

Emre F.

12 Nisan 2026 21:05
Bende de aynı durum var, kızım 26 aylık ve sizin söylediğiniz her şey var. Kendini yere atma, kendine zarar verme isteği, geçmek bilmeyen ağlama krizleri vs. Umarım bu süreç kısa olur.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir