Bebeğim Meme Reddi Yaptı Döndürebilir Miyim Yardımcı Olur Musunuz Acillll Lütfennn

35 görüntüleme
Ö

Özge K.

8 Ağustos 2025 18:32
Öncelikle gazı vardı bebeğimin ayaklarınısürekli çekmeye başladı ve sürekli emzirme kucak pozisypnunda gaz çıkardı arka arkaya 15 kere saydım iki gğn bpyunca biraz emzik verdim rahat gaz çıkarısn diye bi emzik bi meme yaptım zorladım biraz sonra doğru düzgün emmiyor diye mama vermeye başladık önce kaşık biberonla verdik daha sonra sünnet girdi araya biberon veridk canı acımasın emzirirken diye şimdi hem mamaya hem biberona alıştı henüz 2 ayını daha yeni doldurdu bebeğim döndürebilir miyim acaba yaşayıp döndüren var mıdır
S

Selin E.

8 Ağustos 2025 18:35
Siz memenizi sunmaya devam edin, ara ara böyle sorunlar olabiliyor. Çok bunaltmamanızı tavsiye ederim. Emmediği durumlarda memenizi sağım yaparak boşaltın ki hem ağrı yapmasın hem de sütünüz azalmasın.
T

Tuba K.

8 Ağustos 2025 18:58
Özge hanım hemen emzırme danısmanı tugba kavalaya ulasın burdan benım yonlendırdıgıöı de soyleyın gecıkmeden süt cekılmesı , mastıt vs olmadan hemen duzeltır tugba hanım
T

Tuba K.

8 Ağustos 2025 18:59
Benım ıkı aylık mastıtıtımı kuzenımınde meme reddını astı ama gecıkmemenız onemlı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir