Bebeğim Meme Emmeyi Bilmiyor

248 görüntüleme
B

Beyza K.

25 Ağustos 2026 13:56
Bebeğim 3 aylık, ne kadar düzeltmeye çalışsam da memeyi kavramada sorun yaşıyoruz, memeyi emzik gibi emmek istiyor ve aşırı gazlanıyor, ne kadar düzeltmeye çalışsam da ağlıyor direniyor, nasıl düzeltebilirim? Bu problem yüzünden gaz sancıları dinlemedi
H

HafsaÖ.

25 Ağustos 2026 14:28
Merhaba büyük ihtimalle dudak bağı var bizde de vardı 14 aylık hala memeyi tam kavramadan ucundan emer. Maalesef yapacak bi şey yok
M

Merve

25 Ağustos 2026 14:28
Bu problemi en iyi hastanedeki emzirme danışanları çözebiliyor onlar bakıp doğru şekilde yönlendiriyorlar
B

Beyza K.

25 Ağustos 2026 14:29
HafsaÖ.
Merhaba büyük ihtimalle dudak bağı var bizde de vardı 14 aylık hala memeyi tam kavramadan ucundan emer. Maalesef yapacak bi şey yok
Doktor da kontrol ettirdim aslında yok dedi
B

Beyza K.

25 Ağustos 2026 14:30
Merve
Bu problemi en iyi hastanedeki emzirme danışanları çözebiliyor onlar bakıp doğru şekilde yönlendiriyorlar
Her hastahanede mevcut mu acaba
B

Burcu Ş.

25 Ağustos 2026 16:52
Benimkide aynı cuk cuk ses geliyor emerken emzirme danılmanına gittim ama bir şey farketmedi
R

Raziye T.

25 Ağustos 2026 17:07
Dil dudak bağı yoksa eğer bebeğinizin, emzik ve biberon alışkanlığından dolayı bebişin ağız kasları farklılaşıyor, ne kadar doğru yerleştirsende meme başını eziyor, çaresi bebişin yanaklarına parmağınızla masaj yapmak, deneyebilirsiniz, bir sürede imkanınız olursa emzik biberon vermemeye çalışın memeyle devam edin
B

Burcu Ş.

25 Ağustos 2026 17:11
Razi̇ye Türkay
Dil dudak bağı yoksa eğer bebeğinizin, emzik ve biberon alışkanlığından dolayı bebişin ağız kasları farklılaşıyor, ne kadar doğru yerleştirsende meme başını eziyor, çaresi bebişin yanaklarına parmağınızla masaj yapmak, deneyebilirsiniz, bir sürede imkanınız olursa emzik biberon vermemeye çalışın memeyle devam edin
Nasıl masaj yapacağız benimki emzik ve biberon tutmuyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
25 Ağustos 2026 17:49
Merhaba benim bebeğim 7 aylık normalde memeyi doğru kavramayı biliyor ama bu aralar oyun amacıyla sadece ucunu tutuyor. Doğum yaptığım zaman bebeğim küvezde kalmıştı 5 gün, sürekli emzirmeye gittim oradaki hastanedeki hemşireler hem yenidoğan zamanı hem de daha sonrasında eğer düzgün tutmazsa ağzından çıkart, o ağzını iyice açıp düzgün kavramadan emzirme dediler. Ben de hala öyle yapıyorum eğer sadece ucunu emerse çekiyorum ağzını kocaman açınca düzgün şekilde yerleştiriyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir