Bebegim Mama Yemiyor
103 görüntüleme
S
Seval Y.
8 Aralık 2025 15:02
Bebegim anne sütü olduğu için dogdugundan itibaren anne sütü ve mama yemekte. 3. Ay kontrolde doktor sınırda kilo aldığını söyledi ve mama miktarını arttır dedi. Malesef bebegim 90 cc bile bazen zor içiyor. 120 150 içmesi gerekiyor oysaki. Sma comfort kullanıyorum. 3 numara philips avent biberonla veriyorum artık. Önerisi olan var mı mamayi yemesini arttırmak için neler yapabilirim. Anne sütü ne yaparsam yapayım malesef arttiramadim. Beni standart bazen sakinleşmek için vs emiyor.
M
Merve M. ..
9 Aralık 2025 00:13
Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bazen bebekler mama seçiyorlar beğenmemiş olabilir tadını benim üçüncü aydan itibaren sütüm kesilmişti mamaya başlamıştım holle dıye alman markası var anne üstüne yakın onu kullandım onun üzerine ve bebeğim şu an beş aylık çok memnunuz  internetten de araştırmıştım gerçekten çok iyi bir mamaymış içerik olarakta denemenizi tavsiye ederim :) birde her bebeğin mide kapasitesi farklıdır öyle internette 120 150 içmesi gerekiyor diye düşünmeyin 90 cc de içse onun mide kapasitesi o kadardır gazını çıkarmaya çalıştın bol bol o yüzden de yiyemiyor olabilir
E
Esra M. C.
9 Aralık 2025 07:20
Merhabalar benim bebeğim şuan altı aylık anne sütüyle beslendi mama takviye yapmak istediğim zaman asla kabul etmedi birçok marka denedim sorun mamada değil biberondaymış philipsavent kullanıyordum değiştirdim rezil bir biberon aldım içine de hızlı akışlı ucuz bir başlık ve bebeğim içmeye başladı mamayı 🥲 deneyebilirsiniz 🥹🫠
S
Seval Y.
9 Aralık 2025 12:33
Biberon bende philips avent kullaniyorum, 2 numaradan 3 numaraya gectik belki 2 numarada yoruluyor birakiyordur diye ama malesef. Başka marka deneyecegim bakalim
S
Seval Y.
9 Aralık 2025 12:34
Merve Hanım mama markasıni arastıyorum teşekkür ederim. Bizde sma kullanıyorduk belki artik tadını sevmiyordur
S
Seval Y.
9 Aralık 2025 17:09
Esra Hanim peki hangi marka biberonu aldiniz
E
Esra M. C.
9 Aralık 2025 19:39
Ben baby plus markasının 6+ antikolik biberon emziğini alelade bir marka uygun bir biberona takıp denedim tavsiye üzerine gerçekten işe yaradı. Bir arkadaşım demişti ki bazı bebekler rezil şeylerden hoşlanır benimki de onlardanmış evde üç tane Philips Avent boş yere bekliyor :)