Bebeğim Mama Yemiyor
75 görüntüleme
M
Meryem K.
9 Ağustos 2025 05:41
6 aylık bebeğim var. Sütüm azaldığı için mama vermem gerekiyor fakat bebeğim hiçbir marka mamayı yemiyor nasıl yedirebilirim?

Fadile B.
9 Ağustos 2025 05:49
Ben eczanecimize sormuştum en tatlı mama hangisi en kabul gören sma demişti ama ilk olarak Aptamil denedim sevmedi Aptamil Preysneo denedim aman aman mahvetti beni gazdan bebelak gold kullandım onu daha gerçekçi olursam yapay zekaya sordum Yapay Zeka dedi ki fiyat performans ürünü çok güzel birleşenler için de yok ondan dolayı ikinci seçenek sma geçtik
Önemli
mama değiştirirken de önce biraz eski mamadan biraz yeni olmadan koyuyorsun birkaç gün sonra sadece yine olmadan şak diye değiştirme
Mesela bebeğini şu an Aptamil mi içiyor örnek veriyorum sma geçmek için bir ölçek Aptamil Bir ölçek diğer mamadan koyuyorsunuz İki gün sonra sadece diğer mamadan doktorumuz bunu söyledi
Önemli
mama değiştirirken de önce biraz eski mamadan biraz yeni olmadan koyuyorsun birkaç gün sonra sadece yine olmadan şak diye değiştirme
Mesela bebeğini şu an Aptamil mi içiyor örnek veriyorum sma geçmek için bir ölçek Aptamil Bir ölçek diğer mamadan koyuyorsunuz İki gün sonra sadece diğer mamadan doktorumuz bunu söyledi
M
Meryem K.
9 Ağustos 2025 13:24
Ben ilk defa mama kullanıyorum fakat hiçbir şekilde kabul etmiyor tadını aldığı an ağlamaya başlıyor. Marka fark etmeden hiçbirini içmiyor.

Fadile B.
11 Ağustos 2025 21:43
Mamaya alışması lazım uykulu iken deneyin umarım alışır sizde o da mutlu olursunuz