Bebeğim Mama İçmiyor
82 görüntüleme
C
Cansu B.
9 Temmuz 2026 10:40
Bebeğim 14 aylık. Yakın zamanda hastalık geçirdi ilaçlarını başka türlü içiremediğimden mamasına kattım bu nedenle biberon mama yaptığını düşünüyorum. Süt içirmeyi denedim farklı farklı yollarla ama onu da istemedi. Artık sadece yemek yiyor 3 ana öğün ara öğünler olmak üzere sorum şu bez sayımız günde 3e düştü günde 100-150 ml arası su içiyor. Daha yeni başladık sürece şuan ki kilosu sabit ister istemez endişeleniyorum bu durum normal mi ?
M
Merve
9 Temmuz 2026 10:54
Gayet normal bezde ki düşüş bize doktorumuz mamada aldığı miktar kadar hiç bir zaman su içemeyeceği için bez sayısı düşer demişti. bebeğim mamayı bıraktı sadece gece içiyor uykudayken gündüz 3 ana 2 ara öğün besliyorum kilo alımı iyiydi şu an yürümeye başlıyor yavaştan duraksadı çok hareketli olduğu için
C
Cansu B.
9 Temmuz 2026 10:59
Gayet normal bezde ki düşüş bize doktorumuz mamada aldığı miktar kadar hiç bir zaman su içemeyeceği için bez sayısı düşer demişti. bebeğim mamayı bıraktı sadece gece içiyor uykudayken gündüz 3 ana 2 ara öğün besliyorum kilo alımı iyiydi şu an yürümeye başlıyor yavaştan duraksadı çok hareketli olduğu için
M
Merve
9 Temmuz 2026 11:00
Anlıyorum teşekkür ederim yanıtınız için benim bebeğimde hareketli bir bebek hastalıktan yeni çıktığı için zayıf düşsün istemiyor insan iştahı daha yeni yeni toparladı tekrardan teşekkür ediyorum :)
C
Cansu B.
9 Temmuz 2026 12:33
Rica ederim benim bebeğim mamada çok kilo alamamıştı normal ilerliyordu ama ek gıdaya ağırlık verdikten sonra çok güzel büyüdü persentili çok daha ileriye gitti umarım size de çok iyi gelir
Yükleniyor...