Bebeğim Mama Almıyor
74 görüntüleme
E
Elif
3 Ağustos 2025 21:57
merhaba dk 2980 şuan 4 aylığız 6.1 kg boy 63 cm. sadece anne sütü alıyor. Kilosu az diye biraz mama da vermek istiyorum ama asla kabul etmiyor. Hatta gece uyurken veriyorum yine de almıyor nasıl sevdirebilirim?

Esra D.
3 Ağustos 2025 22:00
Kilosu gayet iyi gibi ama doktorunuz mu yetersiz gördü kilosunu. Anne sütüyle ne güzel kilo almış bebeğiniz hiç vermeseniz mama gereği yok gibi.
E
Elif
3 Ağustos 2025 22:02
çevremde kilosu az diyorlar hep. Bende kafamda kurmaya başladım aylık 800-1000 gram aldı şimdiye kadar doktorumda gerek görmedi

Esra D.
3 Ağustos 2025 22:07
Ayrıca mama illa kilo aldırıyor diye de bişey yok bizzat yaşadık :) kızımın kilo alımı hep yavaştı, kii epeyde sütüm vardı, doktorlar hepsi bir ağızdan aman mama ver aman kilo alsın diye diye zorla teşvik ettirildim ama gelin görün ki asla faydası olmadı. Şuan 21 aylık hala 10’kilo :) her bebeğin kendine özgü bi tablosu var ne yaparsanız yapın bazen dışına çıkılmıyor.muhtemelen size de birileri kilosu az dedi de rehavete kapıldınız. Kulaklarınızı tıkayın lütfen çok doktor çok profesör gezdm bazen ne yapsanız da fazlası olmuyor. Ki kilo alımınız gayet iyi.
E
Elif
3 Ağustos 2025 22:25
sanırım öyle sürekli bi kıyaslanma içindeyim malesef sütümün de yettiğini düşünüyorum

Ayça K. A.
Hemşire
3 Ağustos 2025 22:35
Çevrenizi kesinlikle kulak ardı edin ve rutin olarak sizi gören hekiminiz mama ver demediği sürece başlamayın. Bebeğinizin kilosu gayet iyi