Bebeğim Kusuyor
123 görüntüleme
R
Reyhan
Premium Üye
12 Mart 2026 18:42
22 günlük Bebeğim güzel emiyor sonra kusuyor fazla geldiği için mi? Deli gibi aranmaya devam ediyor emse bile. Gazını çıkarmakta ve dik tutmakta zorlanıyorum kafası hiç durmuyor. Sonra kusuyor

Selin E.
Premium Üye
12 Mart 2026 18:53
Gazını çıkarırken kusuyor olabilir. Kızımda çok kusardı doktor eğimli emzirmemi söylemişti. Başının altına ekstra yastık koyup kaldırıyordum.
M
Melike M.
12 Mart 2026 20:04
Fışkırır tarzda kusuyorsa reflü olabilir demişti doktorumuz benim bebeğime.Ama sadece gaz çıkarma sırasında kusuyorsa gazı çıkarabilmek için kusuyordur.Aranması aşırı normal daha çok küçük çünkü sürekli emmek ister az ama sık emzir(2 saatte bir deniyor genelde) bence
R
Reyhan
Premium Üye
12 Mart 2026 20:13
Fışkırır tarzda kusuyorsa reflü olabilir demişti doktorumuz benim bebeğime.Ama sadece gaz çıkarma sırasında kusuyorsa gazı çıkarabilmek için kusuyordur.Aranması aşırı normal daha çok küçük çünkü sürekli emmek ister az ama sık emzir(2 saatte bir deniyor genelde) bence
R
Reyhan
Premium Üye
12 Mart 2026 20:13
Gazını çıkarırken kusuyor olabilir. Kızımda çok kusardı doktor eğimli emzirmemi söylemişti. Başının altına ekstra yastık koyup kaldırıyordum.
M
Melike M.
12 Mart 2026 23:34
Doktor 3 saatte bire çıkardı doğum kilosuna ulaşınca. Fışkırır tarzda değil ama bazen oluyor 3 kere kusuyor. Bazen 1 gün kusmuyor oh diyorum geçti sonra yine kusuyor
Yükleniyor...