Bebeğim Kusuyor

123 görüntüleme
R

Reyhan

Premium Üye
12 Mart 2026 18:42
22 günlük Bebeğim güzel emiyor sonra kusuyor fazla geldiği için mi? Deli gibi aranmaya devam ediyor emse bile. Gazını çıkarmakta ve dik tutmakta zorlanıyorum kafası hiç durmuyor. Sonra kusuyor
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
12 Mart 2026 18:53
Gazını çıkarırken kusuyor olabilir. Kızımda çok kusardı doktor eğimli emzirmemi söylemişti. Başının altına ekstra yastık koyup kaldırıyordum.
M

Melike M.

12 Mart 2026 20:04
Fışkırır tarzda kusuyorsa reflü olabilir demişti doktorumuz benim bebeğime.Ama sadece gaz çıkarma sırasında kusuyorsa gazı çıkarabilmek için kusuyordur.Aranması aşırı normal daha çok küçük çünkü sürekli emmek ister az ama sık emzir(2 saatte bir deniyor genelde) bence
R

Reyhan

Premium Üye
12 Mart 2026 20:13
Melike Molla
Fışkırır tarzda kusuyorsa reflü olabilir demişti doktorumuz benim bebeğime.Ama sadece gaz çıkarma sırasında kusuyorsa gazı çıkarabilmek için kusuyordur.Aranması aşırı normal daha çok küçük çünkü sürekli emmek ister az ama sık emzir(2 saatte bir deniyor genelde) bence
Doktor 3 saatte bire çıkardı doğum kilosuna ulaşınca. Fışkırır tarzda değil ama bazen oluyor 3 kere kusuyor. Bazen 1 gün kusmuyor oh diyorum geçti sonra yine kusuyor
R

Reyhan

Premium Üye
12 Mart 2026 20:13
Selin Erçelik
Gazını çıkarırken kusuyor olabilir. Kızımda çok kusardı doktor eğimli emzirmemi söylemişti. Başının altına ekstra yastık koyup kaldırıyordum.
Deneyeceğim teşekkürler
M

Melike M.

12 Mart 2026 23:34
Reyhan Şahin
Doktor 3 saatte bire çıkardı doğum kilosuna ulaşınca. Fışkırır tarzda değil ama bazen oluyor 3 kere kusuyor. Bazen 1 gün kusmuyor oh diyorum geçti sonra yine kusuyor
Oğlum 1 yaşına kadar kustu herkes çok garipserdi koca çocuk bebek gibi kusuyor derdi psikolojimi bozdular gastroentolojiye falan götürdüm doktor baktı bişeyi yok zamanlar geçer dedi dediği gibi oldu şuan 15 aylık geçti şükür.Fışkırma gibi degilse bence sorun etmeyin zamanla geçecektir diye düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir