Bebeğim Kucakta Uyuyor

127 görüntüleme
B

Beyza

1 Nisan 2026 03:54
Kucakta uyuyor ve bırakınca yatagına koltuğa vs hemen uyanıyor 2 bucuk aylık ne yapılır
A

Ayşe Ş. ..

1 Nisan 2026 04:13
Yatağa koyun yanına uzanın yine uyanır ise meme verin. Zamanla alışır. Sizden ayrı kalmak istemiyor demekki❤️
E

Ece24

1 Nisan 2026 06:51
Çok normal bu aylar ten teması istiyor 🥹
M

Merve

1 Nisan 2026 08:07
Çok normal her bebeğin ihtiyacı anne kokusu bizde 3 aylık gündüz uykuları sadece kucakta istiyor buna ihtiyacı var demek diyip kucağımda tutuyorum ama ağırlaşmaya başladıkça taşımak zor oluyor çareyi bebek arabasıyla gezmekte buldum en azından derin uyuyor bende sadece araba sürmüş oluyorum o esnada dinleniyorum 🥲
B

Beyza

1 Nisan 2026 10:14
Uykun eğitimine 4 5 aydan önce başlanmıyormuş bende kendimi sorguluyodum ben mi kucağa alıştırdım diye
B

Beyza

1 Nisan 2026 19:43
Ece24
Çok normal bu aylar ten teması istiyor 🥹
Ne zamana kadar böyle devam edecek acaba
B

Beyza

1 Nisan 2026 19:44
Merve
Çok normal her bebeğin ihtiyacı anne kokusu bizde 3 aylık gündüz uykuları sadece kucakta istiyor buna ihtiyacı var demek diyip kucağımda tutuyorum ama ağırlaşmaya başladıkça taşımak zor oluyor çareyi bebek arabasıyla gezmekte buldum en azından derin uyuyor bende sadece araba sürmüş oluyorum o esnada dinleniyorum 🥲
Bıraktıgımda da uykusu bölünüyor huzursuz oluyor ağlıyor kucak istiyor yani ne yapıcam bilmiyorum
E

Ece24

1 Nisan 2026 19:45
3. Ayın sonunda vazgeçti artık rahat hareket etmek istedi sanırım emerek uyuyor ama yatağına yatınca rahat ediyor artık☺️
B

Beyza

1 Nisan 2026 19:47
Ece24
3. Ayın sonunda vazgeçti artık rahat hareket etmek istedi sanırım emerek uyuyor ama yatağına yatınca rahat ediyor artık☺️
Benim sütüm fazla yok oyüzden emerek uyumuyor bpilates topu üstünde uyutuyorum bu huyunu bırakmazsa diye korkuyorum ya bide bi uyku düzeni yok uzun uyumuyor 2 bucuk saat geceleri mama için uyanıyor sizinki nasıl yada uyku düzeni için ne yapmam lazım sizce
E

Ece24

1 Nisan 2026 19:52
Bizimki emiyor şuan 6.5 aylık diş sancılarımız başladı ama ortalama 2-3 saat uyanık kalıyor öğlen kısa uykular yapıyor ve akşam 9 da yatıyor gece 2 3 kere emmek için uyanıyor şuan özellikle diş nedeniyle
B

Beyza

2 Nisan 2026 00:38
Ece24
Bizimki emiyor şuan 6.5 aylık diş sancılarımız başladı ama ortalama 2-3 saat uyanık kalıyor öğlen kısa uykular yapıyor ve akşam 9 da yatıyor gece 2 3 kere emmek için uyanıyor şuan özellikle diş nedeniyle
İnşallah bizim çocukta benimle uyumayı bırakır
Afranur K.

Afranur K.

2 Nisan 2026 00:43
Beyza
İnşallah bizim çocukta benimle uyumayı bırakır
Biz de pilates topunda zıplıyorduk ilk aylarda, zamanla dönme eğilimi olunca rahat yatakta yatmak istedi. Pilates topunu arada çok sıkıştığında kullanıyorum, onun dışında park yatağında yatıyor.

Kucakta şu aylarda kalması normal, dünyayla iletişim kuramıyor. Tek bildiği koku sizinki ve bu onu rahatlatıyor. Yatağa 2 kişi birlikte koyun, önce kalçasını sonra kafasını koyun. Kalçayı koyduktan sonra bir müddet kafasının altında eliniz kalsın bi de yatakta rahat koku alacağı bir yere kendi atletiniz gibi eşarbınız gibi yoğun kokunuzun olduğu bir eşya bırakın. Yavaş yavaş hem yatağına alışır hem de kucakta iner.

Bu arada kundak yapıyor musunuz? Bu aylarda yarım kundak inanılmaz kurtarıcı oluyor. 4. Aya kadar moro refleksi de olduğu için kendi kendilerini de uyandırıyorlar.
B

Beyza

2 Nisan 2026 02:01
Afranur Keskin
Biz de pilates topunda zıplıyorduk ilk aylarda, zamanla dönme eğilimi olunca rahat yatakta yatmak istedi. Pilates topunu arada çok sıkıştığında kullanıyorum, onun dışında park yatağında yatıyor.

Kucakta şu aylarda kalması normal, dünyayla iletişim kuramıyor. Tek bildiği koku sizinki ve bu onu rahatlatıyor. Yatağa 2 kişi birlikte koyun, önce kalçasını sonra kafasını koyun. Kalçayı koyduktan sonra bir müddet kafasının altında eliniz kalsın bi de yatakta rahat koku alacağı bir yere kendi atletiniz gibi eşarbınız gibi yoğun kokunuzun olduğu bir eşya bırakın. Yavaş yavaş hem yatağına alışır hem de kucakta iner.

Bu arada kundak yapıyor musunuz? Bu aylarda yarım kundak inanılmaz kurtarıcı oluyor. 4. Aya kadar moro refleksi de olduğu için kendi kendilerini de uyandırıyorlar.
Kokum olan atleti denedim işe yaramadı kundak sevmiyor hemen ağlıyor bizimki oyüzden yapmadım bu zamana kadar her yolu denedim bir türlü rahat uyuyamıyor benle uyuyacak illa
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir