Bebeğim Kilo Almıyor
216 görüntüleme
Z
Zeynep K.
9 Aralık 2025 07:32
Şuan 11 aylık kızım. 7500 kilosu 76 cm boyu.
34 haftalık 2350 gram 46 cm doğdu.
Çoklu gıda alerjisi var yediklerimiz de kısıtlı ve iştahlı bir bebek de değil. Zor yediriyorum.
İştahının açılması ve kilo alması için ne yedirebilirim bir de şuanki kilomuz nasıl hocam
34 haftalık 2350 gram 46 cm doğdu.
Çoklu gıda alerjisi var yediklerimiz de kısıtlı ve iştahlı bir bebek de değil. Zor yediriyorum.
İştahının açılması ve kilo alması için ne yedirebilirim bir de şuanki kilomuz nasıl hocam
Z
Zeynep K.
9 Aralık 2025 08:12
Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum altına , kızımda gözlemlediğim bir durum daha var , çevremizde iki bebek var aralarında 1 ay var ve sessiz sakinler aileleriyle iletişimlerine baktığımda biri öğretmen bebeğiyle pek zaman gecirmiyor , diğeride iki çocuklu olduğu için bebeğiyle fazla ilgilenemiyor, ben ev hanımıyım sabahtan akşama kadar beraberiz o yüzden fazlaca zaman geçiriyoruz parkta yada evde ve kalabalık aileyiz sürekli kızımla ilgileniyoruz biraz şımarık ve hareketli bebek . Çevremizde başka bir bebek gördüğümüzde özellikle oynamak istiyor yanına gelsin istiyor yada gülümsüyor anlamışsınızdır umarım ama diğer iki çocukta bu davranışlar yok normal mi hocam ?

Hatice C. ..
9 Aralık 2025 08:44
Her çocuğun karakteri farklıdır tıpkı biz büyükler gibi ama kalabalık ve sakin ortamlar çocuklarda da gözle görülür etkilere sahip oluyor.
Z
Zeynep K.
9 Aralık 2025 19:02
Bende öyle düşünüyorum benim kızımda bayağı hareketli yerinde durmuyor.
Z
Zehra C.
10 Aralık 2025 10:43
Benim kızımda 8 ay 10 günlük doğum kilosu 2400 diş çıkardı bu hafta baya iştahsız zaten öyleydi bu hafta baya inatlaşmaya başladı yemekle mamayla ne yapacağımı şaşırdım
Z
Zeynep K.
10 Aralık 2025 10:54
7 aydan beri artmıyor ama kilosu
F
Fatma S.
11 Aralık 2025 09:23
Gece yatmadan önce proteinli akşam yemeği yapıp yatırın benim bebeğim 34 haftalık doğdu 2 kilo doğdu şuan 7 aylık olduk 9 buçuk kilo gereksiz kilo aldırmıyorumm bebeğime protein ağırlıklı kilo desdekleyici yiyecekler tercih ediyorum 5 aydan sonra kilo alımları çok yavaşlıyor maalesef
Z
Zeynep K.
11 Aralık 2025 09:49
Ne yapıyorsunuz mesela örnek biseyler yazar mısınız , süt ve süt ürünleri tüketmiyoruz, yumurta ve içine giricek hicbirsey yiyemiyoruz, elma ve havuç yiyemiyoruz . Çünkü hepsine alerjimiz var. Onun haricinde bir öneriniz olursa uygularım

Aysel K.
13 Aralık 2025 20:24
Oğlum 26+6 985 gram doğdu şuan 17 aylık 13kg bence çocuğun kendisiyle alakalı diye düşünuyorum özel birşey yapmadım ek gıdaya çok geç alıştı hassaslığından dolayı ama çok acıkıyor 🤣
Z
Zeynep K.
14 Aralık 2025 04:01
Benimki emiyor o yüzden yemekle arası yok
S
Sevgi İ.
14 Aralık 2025 07:44
Benim bebeğimde 820 gram doğdu. Şuan bir yaşında çok isteksiz mama içiyor. Ek gıfa alamıyor henüz çok hassas.mama konısunda çok sıkıntı çekiyoruz.bir türlü mama miktarını arttıramıyoruz . Zorlamasam 30 ml içip bırakacak.