Bebeğim Kilo Almıyor.
179 görüntüleme
G
Gülçin A.
16 Temmuz 2025 18:16
Bebeğim 7 aylık şuana kadar anne sütü alıyordu. Kilo alımı durdu. Ek gıdaya da başladm ama yine de kilo almıyor. Mamaya başlattık ama mama verince de en fazla 2 ölçek içiyor. 2 ölçeği geçince kusuyor ya da öğürüyor ne yapabilirm
E
Esra Ö. ..
16 Temmuz 2025 18:25
Benim bebeğim 12 aylık olmak üzere 9. Ayından beri aynı kiloda kesinlikle almıyor. Doktorum hareketlendi artık çok almasını bekleme dedi. Belki boyu uzuyordur yapısı öyledir eğer sütünüz yetiyorsa boşuna mama denemeyin bence fazla geliyor sanırım kustuğuna göre. 9. Ayda kan sayımı var orada herhangi bir eksiklik yoksa keyifli büyütmeye devam edin :) Sağlıkla büyüsün inşallah ❣️
G
Gülçin A.
16 Temmuz 2025 18:27
Yanıtınız için çpk teşekkür ediyorum. İçime su serptiniz.☺️ ama şöyle bi durum var kaç kere sağım yaptım sütüm en fazla 3 ölçek çıkıyor ve şuan meme reddi yaşıyoruz sağıp veriyorum 2 ölçek süt aldıktan sonra mama almıyor en fazla 2 ölçek içebilyo
L
Latife
16 Temmuz 2025 18:28
Bebeğiniz var olan sütü emmiyor mu yoksa sütünüz azaldığı için mi kilo almıyor? Eğer bebek emmiyorsa sessiz ve loş ortamlarda emzirmeyi deneyin dikkati dağılmadan. Ya da uykudan yeni uyandığında deneyin. Sütünüz azalıyor ise ben kendim için her gün bir büyük bardağa süt, içine yulaf ceviz ve dut kurusu koyup içiyorum sütün kalitesini de miktarını da arttırıyor
Y
Yasemin U.
16 Temmuz 2025 18:32
Bu zamana kadar hep annesinden beslenen bebek kilo alsın diye mama verilince yadırgamış olabilir.Mamanın tadını beğenmemiş olabilir 7 aylıkta bebitolar çok hareketli oluyor keyfi yerindeyse hiç moralinizi bozmayın
G
Gülçin A.
17 Temmuz 2025 21:10
Tavsiyeniz için teşekkürler sadece uyurken meme alıyor. Sağıp veriyorum şuan. Tarifi de deneyeceğim☺️
A
Aslı
18 Temmuz 2025 11:30
Ravla lohusa yağı kullanıyorum ilk günden bu yana yorumları çok iyiydi.
Rezene-kimyon-ısırgan otu-anason çayı içiyorum her gün 1 bardak.
Kefir / süt / Maltana / hurma bunları ise ayrı ayrı günlerde tüketiyorum gün içinde.
Rezene-kimyon-ısırgan otu-anason çayı içiyorum her gün 1 bardak.
Kefir / süt / Maltana / hurma bunları ise ayrı ayrı günlerde tüketiyorum gün içinde.
A
Aslı
18 Temmuz 2025 11:32
3 aylığız, sütle alakalı bi sıkıntı yaşamadım o yüzden artı etki görmedim her gün düzenli tüketiyorum. Ama dediğim gibi olumlu yorum çok okudum ben de garanti olsun diye takviyeye başladım direkt.
G
Gülçin A.
18 Temmuz 2025 11:32
Lohusa yağını ben de duymuştm deniyeyim inşallah