Bebeğim Kendine Çok Vuruyor

142 görüntüleme
Fatma A. .

Fatma A. ..

1 Eylül 2026 16:22
Merhaba hanımlar

Benim kızım haftaya 1 yaşına girecek, aşırı sinirli bir bebek doğduğundan beri. Büyüdükçe daha sert davranışları olmaya başladı. İstediği birşey olmayınca kendini geriye atıyor başını çarpıyor, koltuğa kafasını bilerek vuruyor veya eliyle başına vurup saçını çekiyor. Bana da vuruyor eğer kucagimdaysa, yüzüme vuruyor tirnakliyor veya saçımı çekiyor. Asla severken bile vurma şeklinde sevmemisimdir yani nerden edindi bu hareketi anlamıyorum. İlk başta karakteristik özelliği herhalde diyordum ama bu kadarı normal mi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Eylül 2026 20:18
Hayır normal değil. Kendini sakinleştirmeyi bilmediği ve ifade edemediği için bunları yapıyor. Hayır dediğiniz şeyde net olun böyle yaptığında hayır demenize rağmen geri adım atıyorsanız tapmaya devam edecek. O esnada ilgisini farklı bir yöne çekin aaaa kedi geliyor kedi nasıl yapar miyav mı gel kucağıma hadi bakalım gibi … bunlar zamanla öğrenilir sabır ister unutmayın 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir