Bebeğim Kabız mı ?

97 görüntüleme
S

Seda T. G. ..

9 Aralık 2025 15:32
Bebeğim 3.5 aylık dk 3410 şuan 6600 sadece anne sütü alıyor 10 15 gün kaka yapmadı lavman uyguladım yaptı o günden sonra yapmadı 10 gün oldu yine karında şişlik var biraz ıkınıyor rahatsız belli ne yapmam lazım sizce ?
Özlem

Özlem

9 Aralık 2025 19:15
Vallahi bizde 5 aylığız anlattığınızın aynısı bizde yaşıyoruz doğal , ilaç hiçbişi işe yaramıyor ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️ Dr gideceğim perşembe
N

Nazlı A.

17 Aralık 2025 06:25
Bende aynı sorunu yaşıyorum 2 hafta oldu benim bebeğimde yapmadı 5 aylık. Krem verdi doktor ılık suya oturttur dedi çatlak olduğundan dolayı tutuyormuş kakasını. Bir huzursuzluğu yok öyle karnı da yumuşak ama yapmıyor. Bizede lağman verdi 1 hafta 10 gün krem sür masaj yap kakasını yapmazsa lağman yap dedi.
S

Seda T. G. ..

17 Aralık 2025 06:28
Banyoda masaj yaptım bayağı iki gün boyunca yaptı bebeğim hatta nerdeyse 3 4 gün boyunca günde 2 defa yapmaya başladı sizde deneyin isterseniz bebeğime iyi geldi doğrusu
H

Handan ..

20 Aralık 2025 15:55
Seda hanım nasıl banyoda masaj yaptınız. Karın masajı mi bizde de aynı sorun var
S

Seda T. G. ..

20 Aralık 2025 16:13
Merhaba banyoda güzelce ıslattım bebegi hafif sıcak olsun su sonra I love you masajı yaptım dairesel hareketler yaptırdım aşağı doğru tekrar yaptım çıkarınca yağ sürdüm poposuna dokundum biraz uyarırsın diye şuan iyi düzenliyapıyor hatta

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir