Bebegim Huzursuz

174 görüntüleme
Gül H. A.

Gül H. A.

10 Mayıs 2026 22:54
Mrb. 2 ay 20 günlük bebeğim 1 haftadır meme reddi yapıyor. Ayrıca parmağını ağzına koyuyor, salyada akıtıyor dilinde birazcık beyazlasma var acaba pamukçuk mu oldu. Karbonatlı su ile sildim etki yapmadi sanki dişten kaynaklı diye düşünüyorum bazen. Canımı acıyor ondan mi yoksa atak haftasında mi bu kadar huzursuz bilemiyorum.
M

Merve S.

10 Mayıs 2026 23:51
atak haftasında annesi meme reddi yapmıyor uykusu biniyordur gaz biniyordur kilosu iyiyse sorun etme uyutmaya calıs her bir bucuk saatte bir gündüzleri uykusuz kalınca akşam huzursuzlanıyorlar. ellerini tanımaya başlıyorlar o yüzden salya çok ellerde ağızda diş değil korkma. bebegim 3 aylık aynı şeyler mevcut uyku gerilemesi bile yaşanabilir. burnunun açık olduğundan gazının iyi çıktığından emin olun aksam 6-7 arasıda mutlaka 1 uyku yapsın beyaz gürültüyle uyutun
Gül H. A.

Gül H. A.

11 Mayıs 2026 00:05
Merve Sarı
atak haftasında annesi meme reddi yapmıyor uykusu biniyordur gaz biniyordur kilosu iyiyse sorun etme uyutmaya calıs her bir bucuk saatte bir gündüzleri uykusuz kalınca akşam huzursuzlanıyorlar. ellerini tanımaya başlıyorlar o yüzden salya çok ellerde ağızda diş değil korkma. bebegim 3 aylık aynı şeyler mevcut uyku gerilemesi bile yaşanabilir. burnunun açık olduğundan gazının iyi çıktığından emin olun aksam 6-7 arasıda mutlaka 1 uyku yapsın beyaz gürültüyle uyutun
Teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı Allah bağışlasın bebeğinizi gece kaç saatte bir besleniyor kendisi mi uyanıyor yoksa belli bir saatten sonra siz uyandırıp besliyor msnz. Benim ki 5 saat hiç uyanmamisti çok korktup zar zor uyandırıp biraz süt verdim ağzı kurumustur diye yine de çok çok az içti. Normal mi acaba
M

Merve S.

11 Mayıs 2026 00:20
asla uyandırmayın 6 saate kadar uyanmaması çok normal sütünüz demekki cocuga yarıyor uykusunu bölmeyin bırakın uyusun aç cocuk uyumaz zaten ben hiç uyandırmam kendisi uyanır emer uyur 9 da uykuya geçirmeye başladım 12/1 gibi uyanır emer 4-5 gibi tekrar uyanır emer sonra 7 de bir daha uyanır tamamen kendi içmesi miktarıyla alakalı bebeğim 2 ay 28 günlük 7 kilo sizinki de doğru persentilde gidiyorsa rahat olun beslemeyi o ne zaman isterse ona bırakın uykusunu bölüp gelişmesine engel olmayın gece uykuda beyin çalışır hiç durmaz yeni öğrenecek şeylere hazırlık yapar
M

Merve S.

11 Mayıs 2026 00:26
meme reddi sanıp memeyi almaya zorlamayın daha çok ağlar sütünüz olgunlaşmaya yağlanmaya başlamıştır kısa emsede ona yetecek kıvama gelmiştir hatta memenizde yumusama bile farketmişsiniz memenizde ağlıyorsa önce üst gazını alın uykuya yatırın sakinleştirin beyaz gürültüyle benim bebeğim sakinleşiyordı meseka 7 de uyandı ya 8 bucuk gibi ilk uykusuna geçiriyordum diyelim ki 30 dakika uyudu saat 9

saat tutup 10 da yada 10 bucukta tekrar yatırıyordum uykusuzluk cok huzursuzluk yapıyor aksam 6 dan sonra
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir