Bebeğim Hiç Göğsüm de Yatmıyor
100 görüntüleme
A
Ayşe K.
29 Aralık 2025 01:30
Düzeltilmiş 2 ay 22 günlük bir bebeğim var. Hani bebekler anne göğsüne, omzuna sokulur yatar falan ya benim bebeğim bir aydır hiç öyle durmak istemiyor. Kucağımızdayken de hep dışa dönük durmak istiyor. Gece bile emzirme sonrası omzuma alıyorum uyurken kafasını kaldırıyor. Çevirmezsem ya da yatırmazsam kafasınısallayıp omzuma vuruyor. Bunu yaşayan ya da sebebi nedir.
C
Cennet C.
29 Aralık 2025 01:41
Burnu tıkanıyor olabilir mi
A
Ayşe K.
29 Aralık 2025 01:46
Yok temiz burnu. Yani kesinlikle yatmıyor. Süt artsın diye ten tene temas yapmaya çalışıyordum. O zaman bile ağlıyor durmuyordu. Beni sevmiyor diye bile düşünüyordum ama babasında da yatmıyor. Oğlum hep göğsümde uyurdu. Bu kadar küçükken uyurken bile , yatmak istememesi çol dikkatimi çekiyor.

Deniz T.
29 Aralık 2025 05:06
Gaz problemi varsa yuzu dışarı bakıp karnından tuttugunuz icin karni ısinjyor ve rahat ediyordur(ilk zamanlar kizim da o pozisyonu seviyordu) yuz ustu omuzuna aldiginizda da yuzunun kapanmadigindan (burnu) emin olun. Ayaklarini alttan hafif destekleyin yukari dogru
A
Ayşe K.
29 Aralık 2025 06:20
Teşekkürler cevap için ama yok gaz problemimiz de yok şükür.
H
Hilal T.
29 Aralık 2025 06:37
Kuvezde tedavi edildiyse oradaki alışkanlıklarını devam ettiriyorlar. Meme reddi biberon isteme kucak istememe gibi durumlar olabiliyor belki ondandır
E
Eda A.
31 Aralık 2025 05:53
Benim de ilk kızım hep üstümüzde uyurdu ama şimdi 56 günlük bebeğim var oda hiç öyle yatmak istemiyor gaz problemimiz var ama bence bebekten bebeğe değişiyor neyi sevdikleri