Bebeğim Her Şeyden Korkuyor

91 görüntüleme
Melike G. P.

Melike G. P.

4 Ağustos 2025 08:39
7.5 aylık kızım var ve helyumlu kırmızı kalpli balon almışlar, ondan çok korktu. O korkudan sonra süpürge/fön sesi, bazı eşyalardan korkmaya başladı. Titreyerek ve bağırıp ağlayarak belli ediyor korkusunu. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Ş

Şule G.

4 Ağustos 2025 08:44
Benim bebeğimde bir dönem büyük eşyalardan korktu. Mesela büyük yeşil yapraklı salon çiçeklerini görünce silkinir içi ürperirdi. Bebek arabasının katlanmış halinden bir süre korktu iç çektiğini gördükçe bak bu senin araban içine binip gideceğiz falan diyerek alıştırdım şu an tekerlekleriyle kendisi oynar. Birde yumuşak cıvık şeyler tuhaf hissettiriyor sanırım iç titrer. Normalde evimizdeki süpürgeden korkmaz geçen annemlerde çalıştırdığı süpürgenin sesi fazla yüksek geldi ondan korkup kaçtı. Ama hala evdeki süpürgeyle oynar. Zamanla korkuları geçiyor
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

4 Ağustos 2025 08:45
Evet bizimkide hepsinden korktu önce hatta halen de sevmez onu rahatsız etmeyecek şekilde çalıştırıyoruz ve zorlamıyoruz hiç bir şeye zorunda değiller çok küçükler ve bilmedikleri her şeyden korkmalar normal geliyor bana

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir