Bebeğim Hala Yürümüyor.

54 görüntüleme
G

Gizem ..

18 Ağustos 2025 08:56
2 hafta sonra 15 aylık olucak ama hala yürümüyor. Koltuk kenarlarından yürüyor,aktivite masasında çok güzel ayakta duruyor,merdiven çıkıyor ama biri elinden tutmasın yürümüyor. Sürekli dışarıda evde yürütüyoruz ama olmuyor. Bu durumda olanlar nasıl yürüttünüz farklı ne yapabilirim ?
D

Didem

18 Ağustos 2025 09:04
Ayni durumdayız haziran 2024 doğumlu yürümüyor sadece ellerinden tutunca oda parmak ucunda. Kelime sayısı nasil acaba sizin
H

Hülya G. ..

18 Ağustos 2025 09:07
Yürüme arkadaşı denediniz mi? Yürümek için desteğe güven duyacagi bir nesneye ihtiyaç duyuyor olabilir. Yürüme arkadaşı yardımcı olabilir belki bu süreçte.Benim oğlum da 13 aylıkken böyledi yürüme arkadaşı edindik. Bir iki onunla kısa turlar atti. Sonrasında yürüme arkadaşını mesela bırakıp 3-4 adım bize gelmeye başladı desteksiz derken böyle böyle yürüdü. Faydasını gördük yani tavsiye ederim
G

Gizem ..

18 Ağustos 2025 20:14
Kelime sayısı 15-20 kelime var. 3 lü cümle kurmalarada geçti. Yürüme arkadaşı var 9.ayda almıştım onunda oyuncaklarıyla oynuyor ben arkasından tutarsam yürüyor oda parmak ucunda. Sanırım örümcek kullanma hatası yaptım ondan dolayl böyle geç oldu yürümesi ama nasıl düzelticem bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir