Bebeğim Geriden Geliyor ve Ufak

98 görüntüleme
H

Hasret D.

19 Ocak 2026 10:22
36+2 günlük hamileyim ama bebek 2hafta geriden geliyor son birkaç gündür. Suyu plesentası iyi dedi doktor kilosu 2300. Çok da dikkat ediyorum beslenmeme ama bebek kilo almıyor hep geri. Ne yapmalıyım?
L

Lale

19 Ocak 2026 11:48
Merhaba hasret hanım ben 39+6 da doğum yaptım. Bebeğim anne karnında kakasını yapmıştı yani mekonyum oldu. Gelişimi geriden geliyordu. Dr bana söylemedi ama bebeğiniz zayıf ve uzun fit bi bebek diyordu. Bebek 2400 gr doğdu ama mekonyumdan dolayı yoğun bakımda kaldı. Ben çok iyi beslendim fakat plesanta bebeği beslemedi herkes bana bebek son haftada daha iyi kilo alır dedi. Ben de cahilim ilk bebeğim bilmiyorum hiçbir şey karnımda kalırsa daha iyi kilo alır diye düşündüm fakat bebek kilo almadı.normal doğum da istiyordum bebek kanalada inmedi. Sezeryan oldu. Sonuçda böyle oldu. Size naçizane tavsiyem her bebek tabi ki bir değil benim kendi deneyimim doktorunuzla süreci iyi yönetin baktınız gelişimi geri çok bekletmeyin.
H

Hasret D.

19 Ocak 2026 12:02

Lale

Merhaba hasret hanım ben 39+6 da doğum yaptım. Bebeğim anne karnında kakasını yapmıştı yani mekonyum oldu. Gelişimi geriden geliyordu. Dr bana söylemedi ama bebeğiniz zayıf ve uzun fit bi bebek diyordu. Bebek 2400 gr doğdu ama mekonyumdan dolayı yoğun bakımda kaldı. Ben çok iyi beslendim fakat plesanta bebeği beslemedi herkes bana bebek son haftada daha iyi kilo alır dedi. Ben de cahilim ilk bebeğim bilmiyorum hiçbir şey karnımda kalırsa daha iyi kilo alır diye düşündüm fakat bebek kilo almadı.normal doğum da istiyordum bebek kanalada inmedi. Sezeryan oldu. Sonuçda böyle oldu. Size naçizane tavsiyem her bebek tabi ki bir değil benim kendi deneyimim doktorunuzla süreci iyi yönetin baktınız gelişimi geri çok bekletmeyin.

Doktor herşeyine iyi diyor ama nedense hep 2hafta geriden geliyor. Minyon olacak diyor başka doktora gideceğim böyle olursa
L

Lale

19 Ocak 2026 12:08
Gidin mutlaka. Bebeğinize sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🫂🤲
H

Hasret D.

19 Ocak 2026 12:30

Lale

Gidin mutlaka. Bebeğinize sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🫂🤲

Çok teşekkür ederim 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir