Bebeğim Geceleri Az Emiyor

268 görüntüleme
A

Azime ..

9 Haziran 2026 19:54
Bebeğim 1 aylık devam eden sarılığı var ve sarılık sürecinin başında biberon kullanımına bağlı meme reddi yaşadık, 24. Günde memeye geri döndü, 1 haftadır emiyor. Gündüzleri bir şekilde emzirmeyi başarıyorum ama geceleri uyandırmak çok zor oluyor 2-3 saatte bir anca 15 dk emiyor. Beslenmesi geri kalacak diye tedirgin oluyorum. Bebekleriniz geceleri ne kadar emiyor, beslenmesi normal mi az mı?
H

Hüsne D.

Premium Üye
9 Haziran 2026 20:54
2 saaate bır 15 dk emmesı gayt normal
H

Hüsne D.

Premium Üye
9 Haziran 2026 20:54
Bır bebegın doyması tamammen 15 dk dır 15 dk tam doymus demktr
D

Dinara R.

Premium Üye
9 Haziran 2026 21:17
Yenidoğan bebekleri gece uyandırmak gerçekten zor. Ben de uyandırmakta zorlanmıştım. Size tavsiyem bebeğinizi serin bir odaya alın hafif üşümesi onu uyandırır. Doktorum tavsiye etmişti uyandıramazsan üzerini soy yine uyanmazsa topuklarını sık demişti. Benim bebeğimde işe yaradı umarım size de fayda sağlar. Beslenmesi geri kalır diye de kendinizi hırpalamayın her şey güzel olacak ve en önemlisi hepsi geçecek 🙏
A

Azime ..

9 Haziran 2026 23:39
Dinara Rahmedova
Yenidoğan bebekleri gece uyandırmak gerçekten zor. Ben de uyandırmakta zorlanmıştım. Size tavsiyem bebeğinizi serin bir odaya alın hafif üşümesi onu uyandırır. Doktorum tavsiye etmişti uyandıramazsan üzerini soy yine uyanmazsa topuklarını sık demişti. Benim bebeğimde işe yaradı umarım size de fayda sağlar. Beslenmesi geri kalır diye de kendinizi hırpalamayın her şey güzel olacak ve en önemlisi hepsi geçecek 🙏
Üzerini soyup topuklarını sıkıyorum ama yine de fayda etmiyor odayı daha serin tutmayı deneyeceğim, teşekkür ederim.
A

Azime ..

9 Haziran 2026 23:39
Hüsne Düzgüney
Bır bebegın doyması tamammen 15 dk dır 15 dk tam doymus demktr
15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüs dedikleri için azmış gibi geliyor
H

Hüsne D.

Premium Üye
9 Haziran 2026 23:40
Yok aktf emdıgı surece yeterlı oluyor aktıf emmesı onemlı o sureeyı benm kı hıc uyumazdı o zamanle
M

Merve S.

10 Haziran 2026 23:21
şırıngayla vermeyi deneyebilirsiniz yada uyku arasında geceleri mamayla destekleyebilirsiniz sarılığı geçmesi açısından uyku arasında çok anlamayabilir
H

Hüsne D.

Premium Üye
12 Haziran 2026 10:22
Benmıılıde sınrıds ıdı saatlık kalkıo emzırıo ayrytten mama destegı veryrum emzrdıkten sonra
Ş

Şule ..

12 Haziran 2026 12:33
Sarılığı olduğu için biraz daha zorlamanız gerekecek normal şartlarda böyle emmesi normal ama
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir