Bebeğim Gece Saat Başı Uyanior

398 görüntüleme
E

Elif G.

28 Eylül 2025 02:13
Mrhblr.oglum 5,5 aylik.gundz uykulari30-40 dk lik 3 kez uyuyo. Bazn uykulu olduğu zmn hemn tekrar uyutmaya çalışıorm uyuyo . uyku aralıklarina da dikkat ediorm ama gece saat başı uyanior. Emior ve geri yatior .bu ikinizide çok yıpratıo .4.ayina kDr akşam9 da yatar 3 e kDr uyurdu sonra beslenip geri yatardı.2 saat ara ile uyanirdi.simdi beslenio saat başı uyanior.Gun icinde Mama takviyesi de alıo gece mamayı yedikten sonra 20:30 da uykuya geciriorm tam 40 dk sonra alarm kurmuşgibi uyanior. rica ediorm yardimci olur musnz lutfn
A

Aleyna D.

28 Eylül 2025 04:44
Her saat başı uyku döngüsü oluyor o sırada hangi destekle uyuyorsa o destegi arıyor yani uyandıgında meme yoksa tekrar memeyi arıyor ağlıyor... Biz de kızımla bu durumdayız 9 aylık oldu gece beslenmesine de gerek yok ama sürekli kalkıyor, yapmam gerekenleri biliyorum ama yapacak gücüm yok o yuzden bu şekilde devam ediyorum😂 5.5 aylıkken bu uyku saatleri gündüz icin normal, üç dört uyku döneminde bu kadar uyuyorlar ama iki uykuya geçince süre 1-1:5 hatta 2 saatlere kadar uzuyor. Eger meme destegi yerine kucak, ssllama destegine geçip sonra da yatagında kendi kendine uyuması aşamasına geçebilirseniz çoğu sorununuz ortadan kalkabilir bence🙏
E

Elif G.

28 Eylül 2025 05:06
Öncelikle önerinizicin.cokk . teşekkür ederm aleyna hanım. Evet 2 haftadr tam da akşam uykularına geçerken mama yedirdikten sonra kucakta pişpis pat yöntemi ile uyutuyorum yine aynı hatta 40 dk içinde uyanıncada meme vermiorm.kucagima alıp pis pis ile 2-3 uykuyu o şekil yapiorm ama gece 1 den sonraki uyanmalarinda meme ile uyutuyorum çünkü dediğinz gibi mecal kalmio gece nende de 😔
A

Aleyna D.

28 Eylül 2025 05:15
sabah kalkış akşam yatış süreleri, gündüz uyanıklık süresini de gözden geçirin derim 🙏 belki onları da düzenlerseniz biraz ilerleme olur ama ben bunlara da dikkat etsem o 40-45 dk sürecini aşamadım anca 9. ayda biraz tünelde ışık göründü o da sadece gündüz uykusu için 😂umarım süreciniz bizimkinden çok daha kolay şekilde güzelce düzelir iyi günler dilerimm
E

Elif G.

28 Eylül 2025 07:17
Aleyna hanım evet sabah 7 de uyaniorz ilk5,5 da kalkio yanıma alıp emziriorm biraz memede uyuyo ve 7de uyanış.ve uyku araliklarini da uyku penceresine göredikkat ederek uyutuyorm gundz o sekilde uyuyorz. Geceki saat başı uyanislarmzda bıduzese .uyku gerilemesi de uzun sürdü bizde korkmuyorum alışkanlık olursa die🥺
B

Beril D.

1 Aralık 2025 17:28
Elif hanım düzeldi mi uykularınız acaba?5 ay biz de aynı durumdayız
M

Melek

1 Aralık 2025 17:49
Bizde 4.5 ay ve aynı sorun var gece uykusunu7_8arası geciriyorm ve 30_40 dk sonra uyanıyor deirn uykuya gecerken zorlanıyoruz ve geceleride max 2 saat uyuyo soran emip uyuyo
E

Elif G.

1 Aralık 2025 18:07
Beril hanim malesef sizi korkutmak istemem her çocuk farkı gerçekten ama bizm ki daha kötüye gitti gece saat başı bazende 2 saatte bir kalkıyor 😩🥺
E

Elif G.

1 Aralık 2025 18:11
Evet Melek hanım bizim de 4 aylik iken aynı sizinki gibi idi . gerçi şimdide yattığı andan yarım saati sonra uyanio emip geri uyuyo sonra saat başı yada iki saatte bir emmek için kalkio.
Mama yiyip üstüne beni emip uyuyo malesef destekli uyuyo desteksiz uykuda yapamadik
B

Beril D.

1 Aralık 2025 19:35
Elif hanım uyku eğitimi almayı denediniz mi? Kimle konuştuysam başarısız olduğum bir bebek olmadı diyor. Ben yardım alacağım sanıyorum, alışkanlık olarak kalmasından korkuyorum da
C

Ceren ..

1 Aralık 2025 19:41
merhaba 5.5 aylık bebeğim önceden gece uyurdu4. ay atakla beraber huy değişti gece saat başı uyanıyo devamlı emziriyorum uykusuzluk ve yorgunluktan mahvoldum dişle alakalı olabilir gibi geliyo umarım geçici bi dönemdir
C

Ceren ..

1 Aralık 2025 19:43
@Beril Duran beril hanım ben de arayıştayım var mı aklınızda biri
B

Beril D.

1 Aralık 2025 20:05
İnstagramdan bir iki kişi ile görüştüm. Olumsuz sonuçlanan bir eğitimi olmamış hiç. Bir tanesinin 3 günde desteksiz uyur iddiası var. Görüşme aşamasındayım içime sinenle başlayacağım gibi oğlum yeni sünnet oldu. Biraz geçmesini bekliyorum açıkçası. Uykumeleği/kundakuyku favorim gibi/ Güldenkazancı o da iyi gibi duruyor
B

Beril D.

1 Aralık 2025 20:07
Aynı durumdayız bu arada 👎🏻 abartısız bazen 15 dkda 2-3defa uyanıyor. Diş sanıp organik granül verdiğim bile oldu yok düzemiyor. Bence tamamen destekli uyumaya alışmasıyla alakalı. Bir de emzirmek yerine sallayarak uyutmayı deneyin. Sanki memeyi bırakmak daha zor gibi geliyor bana. Bizimki pışpışla geri uyuyor her uyandığında emzirmemeye çalışıyorum alışkanlık olmaması için gerçi pışpış da çok farklı değil de, işte
C

Ceren ..

2 Aralık 2025 06:24
irlandalı anneyi düşündüm ben de
E

Elif G.

2 Aralık 2025 06:35
Beril hanim Evet bende takip ediorm ve düşündüm ama çevremde uyku eğitimi alan kişiler basaramadiklarini görünce ordaki yorumları gördükçe inancımda kalmadı eğitime.bende pis pis ile bıara denedik eşim ve ben pis pis ile uyutmaya çalıştk ama bısure sonra onda da uyumadi ne yaptı isek tüm ritinleri denemeye rağmen olmadı😩

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir