Bebeğim Gece Saat Başı Uyanior

184 görüntüleme
E

Elif G.

28 Eylül 2025 02:13
Mrhblr.oglum 5,5 aylik.gundz uykulari30-40 dk lik 3 kez uyuyo. Bazn uykulu olduğu zmn hemn tekrar uyutmaya çalışıorm uyuyo . uyku aralıklarina da dikkat ediorm ama gece saat başı uyanior. Emior ve geri yatior .bu ikinizide çok yıpratıo .4.ayina kDr akşam9 da yatar 3 e kDr uyurdu sonra beslenip geri yatardı.2 saat ara ile uyanirdi.simdi beslenio saat başı uyanior.Gun icinde Mama takviyesi de alıo gece mamayı yedikten sonra 20:30 da uykuya geciriorm tam 40 dk sonra alarm kurmuşgibi uyanior. rica ediorm yardimci olur musnz lutfn
A

Aleyna D.

28 Eylül 2025 04:44
Her saat başı uyku döngüsü oluyor o sırada hangi destekle uyuyorsa o destegi arıyor yani uyandıgında meme yoksa tekrar memeyi arıyor ağlıyor... Biz de kızımla bu durumdayız 9 aylık oldu gece beslenmesine de gerek yok ama sürekli kalkıyor, yapmam gerekenleri biliyorum ama yapacak gücüm yok o yuzden bu şekilde devam ediyorum😂 5.5 aylıkken bu uyku saatleri gündüz icin normal, üç dört uyku döneminde bu kadar uyuyorlar ama iki uykuya geçince süre 1-1:5 hatta 2 saatlere kadar uzuyor. Eger meme destegi yerine kucak, ssllama destegine geçip sonra da yatagında kendi kendine uyuması aşamasına geçebilirseniz çoğu sorununuz ortadan kalkabilir bence🙏
E

Elif G.

28 Eylül 2025 05:06
Öncelikle önerinizicin.cokk . teşekkür ederm aleyna hanım. Evet 2 haftadr tam da akşam uykularına geçerken mama yedirdikten sonra kucakta pişpis pat yöntemi ile uyutuyorum yine aynı hatta 40 dk içinde uyanıncada meme vermiorm.kucagima alıp pis pis ile 2-3 uykuyu o şekil yapiorm ama gece 1 den sonraki uyanmalarinda meme ile uyutuyorum çünkü dediğinz gibi mecal kalmio gece nende de 😔
A

Aleyna D.

28 Eylül 2025 05:15
sabah kalkış akşam yatış süreleri, gündüz uyanıklık süresini de gözden geçirin derim 🙏 belki onları da düzenlerseniz biraz ilerleme olur ama ben bunlara da dikkat etsem o 40-45 dk sürecini aşamadım anca 9. ayda biraz tünelde ışık göründü o da sadece gündüz uykusu için 😂umarım süreciniz bizimkinden çok daha kolay şekilde güzelce düzelir iyi günler dilerimm
E

Elif G.

28 Eylül 2025 07:17
Aleyna hanım evet sabah 7 de uyaniorz ilk5,5 da kalkio yanıma alıp emziriorm biraz memede uyuyo ve 7de uyanış.ve uyku araliklarini da uyku penceresine göredikkat ederek uyutuyorm gundz o sekilde uyuyorz. Geceki saat başı uyanislarmzda bıduzese .uyku gerilemesi de uzun sürdü bizde korkmuyorum alışkanlık olursa die🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir