Bebeğim Gazdan Saatlerce Ağliyor

45 görüntüleme
D

Didem K.

13 Kasım 2025 15:29
Bebeğim tam 3 aylık nee yesem gaz oluuyor o kadar çok ağlıyor ki yoruldum ben yiyeceğimi şaşırdım oturdum ağliyorum damlalar hiç bi işe yaramıyor mama versem yine mi böyle saatlerce ağlar gündüz hiç uyuumuyor gece de banyo yaptırısam iyi uyuyor napcamı şaşırdm ben çok yoruldum bi akııl verin
C

Ceren U.

13 Kasım 2025 15:37
Benim bebeğim de çok gazlı. Mama ve anne sütü beraber alıyor. Anne sütü de alsa mama da alsa gaz durumu değişmiyor. Bir günü bir gününe uymuyor gaz açısından. Göğsümüze alıp evde yürüyerek biraz uykusu gelene kadar geziyoruz sonra da göğsümüzde uyuyor çok ağlamışsa. Uykusu uzun sürünce genelde uyanınca gazını çıkarıyor. Ağlama krizi esnasında masaj veya bacak hareketleri yapmak ne yazık ki imkansız bizde de hiç dokundurmuyor. Çareyi sakinleştirip uyutmakta bulduk sonrasında bir şekilde emerken veya kendiliğinden ıkınarak çıkarıyor gazını.
D

Didem K.

13 Kasım 2025 15:40
Yediklerine dikkat ediyor musunuz
B

Betül B.

13 Kasım 2025 16:20
Biogai damlayı denediniz mi
Ş

Şeyda A.

13 Kasım 2025 16:30
Bende aynı durumu yaşadım gaz damlası kullandık işe yaramadı sma mamadan hippe geçtik rahatladı ve ayak tabanına acı elma yağı sürüyoruz gazını çıkarıyo işeyarıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir