Bebeğim Erik Çekirdeği Yuttu
117 görüntüleme
K
Kübra N. Y. Y.
12 Eylül 2025 16:15
1 yaşında oğlum meyve vereyim dişlerine iyi gelsin dedim birisinin tavsiyesine uyup eriği temizleyip çekirdeğini çıkarmadan verdim bi baktım erik duruyor ama çekirdeğini yutmuş solunum sorunu olmadı ağlamadı çekirdek küçükmüş ama nasıl olucak şimdi doktora götürmeli miyim ne yapmam gerekiyor
F
Fatma S. ..
12 Eylül 2025 16:39
İnstagramda guncel_anne hesabı var. Çocuk doktoru kendisi bu konuyla alakalı bir paylaşımı var. Onu inceleyin lütfen. Zehirlenme ihtimali olan çekirdeklerden biri de erik.
K
Kübra N. Y. Y.
12 Eylül 2025 17:00
Merhaba Fatma hanım teşekkür ederim ama bulamadım ben baya bi baktım
F
Fatma S. ..
12 Eylül 2025 17:07
Bazı meyve çekirdekleri amigdalin içerir.çiğnendiğinde siyanür riski oluşturabilir. Kusma, uyuklama, hızlı nefes alma, ciltte solukluk gibi belirtiler varsa hemen hastaneye başvurun. Çocuğunuz küçükse sadece 1 tane yedi demeyin. Hocanın cümlelerinden bazılarını yazdım size. İsterseniz bekleyin isterseniz hiç beklemeden gidin. 21 haziranda paylaşmış.
F
Fatma S. ..
12 Eylül 2025 17:15
Sizi endişelendirmek istemem asla dediğim gibi sadece doktorun yazdıklarını yazdım size bilginiz olsun diye. Çok geçmiş olsun
T
Tuğba B. ..
12 Eylül 2025 17:16
Ay Allahım çok geçmiş olsun iyi ki boğazına takılmamış .Allah korusun
K
Kübra N. Y. Y.
12 Eylül 2025 18:20
Gittim doktora çok şükür birşeyi yokmuş öncelik soluk borusunda takılmaması dedi doktor zamanla dışkıyla atarmış çok şükür rabbime bişey olmadı