Bebeğim Emmiyor Sütüm Yetmiyor Olabilir mi
138 görüntüleme
E
Ezgi K.
20 Ağustos 2025 10:35
Hocam bebeğim 5 aylık kız iki dişi çıktı
Dk 3760 en son 8 kgdu su an bilmiyorum
Sadece uyku sersemi güzel emiyor onun dısında sadece iki dk emmesi var. Belki doymuştur diyorum mama yapıyorum mamaya resmen saldırıyor sütüm yetmiyor olabilir mi ne yapmam lazım aynı zamanda çok zor uyutuyorum uykusu gözünden akıyor ama uyumuypr kendini hep yukarı yukarı atıyor
Dk 3760 en son 8 kgdu su an bilmiyorum
Sadece uyku sersemi güzel emiyor onun dısında sadece iki dk emmesi var. Belki doymuştur diyorum mama yapıyorum mamaya resmen saldırıyor sütüm yetmiyor olabilir mi ne yapmam lazım aynı zamanda çok zor uyutuyorum uykusu gözünden akıyor ama uyumuypr kendini hep yukarı yukarı atıyor
B
B.d
20 Ağustos 2025 11:48
Ezgi hanım benimde oğlum 3 gün önce 5 aylık oldu bu durumu birebir bizde yaşıyoruz bir süredir. Dk 2800kg doğdu. Geceleri güzel emerdi onuda emmiyor gündüz desem 1 dk bile emmiyor tadımlık meme ucu ağzına giriyor bir iki çekip bırakıyor zorlayınca da çok ağlıyor
E
Ezgi K.
20 Ağustos 2025 11:55
Geçici bir durum mu acaba ama böyle de mamaya çok alışıyor bu gidişle sütümde kesilecek

Merve T. ..
20 Ağustos 2025 19:24
Benm bebeğim henüz üç aylık ama bildiğim kadarıyla bebeklerde belli bir dönem meme reddi oluyor emmemek için direniyorlar belki de yaşadığınız durum ondandır
B
B.d
21 Ağustos 2025 11:55
Umarım en kısa zamanda geçer 🙏🏻
P
Pınar Z.
22 Ağustos 2025 08:21
Şuan bende yaşıyorum memeden ayrılınca çok açmış gibi feryat figan ağlıyor mama yapıyorum ve hepsini yiyor. Ben bunu mide kapasitesinin büyüğüne ve sütümün yetmediğine bağlıyorum. Kendimi üzmüyorum ve kafama takmıyorum çünkü yetmese bile üç beş on damla da çekse anne sütü gibisi yok🌸
A
Ahsen A. ..
22 Ağustos 2025 09:15
Meme reddi olabilir 4. Ayda yalancı meme reddi 6. Ayda meme reddi var, bu ikisini aşarsanız siz isteseniz de emmeyi kolay bırakmayacak dedi bize Asm hemşiresi bizde şuan 4:5 aylıgız memenşn ucunu tutuyor sadece uykuda ve yeni uyanıklık arasında emiyo sadece
E
Ezgi K.
22 Ağustos 2025 09:22
Peki emmiyor diye mama veriyor muusnuz
A
Ahsen A. ..
22 Ağustos 2025 10:15
Uyumadığı vakitler genelde 1-3 arası acıkıyor o Esnada bir kez veriyorum genelde uyurken ve yeni uyandığında emzisiroyırum
A
Ahsen A. ..
22 Ağustos 2025 10:16
Aslında 3 gündür böyle sağıp versek o saatlerde daha iyi olacakds benim sür stoğum yok anlık sağmaya da fırsatım olmadı henüz bir
E
Ezgi K.
22 Ağustos 2025 10:19
Sağınca da süt gelmiyor:)