Bebeğim Emmemeye Başladı.

228 görüntüleme
K

Kader G. ..

23 Haziran 2025 15:08
Bebeğim yeni 3.ayini doldurdu. Güzel bir şekilde emen bebeğim iki gün oldu emmiyor uykudan uyandıktan sonra veriyorum çok kısa içip bırakıyor. Bu normal bir durum mu?
S

Semanur Ş.

23 Haziran 2025 15:56
Meme reddi yapıyor olabilir sütünüz azalmıştır muhtemelen adet tarihinizde yakınsa o yüzden memnun değildir ama emdikten sonra huysuzlanma var mı oda önemli belkide kısa sürede doyuyordur
K

Kader G. ..

23 Haziran 2025 17:04
Huysuzlanmasi hiç yok sanki karnı hep tok gibi. Ben zorlamasam içmeyecek.
H

Halime T.

23 Haziran 2025 17:43
Aynı şeyi aynı zaman aralığında bizde yaşadık bir hafta on gün kadar aşırı isteksizlik vardı memeye aldığım an aşırı ağlama doktora gittik kesinlikle zorlamamam gerektiğini söyledi bizim iki mememiz onun bir ağzı var şeklinde söyledi :) çok stres yapmıştım ozaman çok ağlamıştım emmiyor diye buda çok etkiliyor bebeği kesinlikle sabredin eğer herşey normalse sütünüz akışı çocukta herhangi bir problem olmaması vs bir çok tavsiye verildi bana sadece yanına yaklaştım bi kaç gün zorlamadım alması için en büyük hatam zorlamaktı benim
A

Aslınur Y.

23 Haziran 2025 18:33
Benim bebeğimde 3.ayına girdiği gün memeye aldığım an ağlamaya başladı zaten kilo problemi vardı bende çok korktum. Doktor kendi istemesini bekle en istediği anda ver dedi şuan ağlamasını bekliyorum kucağıma alıp kokumu almasını sağlıyorum ağzıyla memeyi aramaya başlıyor sonra sütyeni çıkarıp kendi bulmasını sağlıyorum. Bu şekilde şuanlık emiyor çok şükür bunu deneyebilirsiniz ama stres yapmayın sürekli vermeye çalışınca daha çok ters tepiyor. Benim doktorumda bir bebek 23 saat emmese 24. Saatte 23 saatlik emer sen içini rahat tut demişti.
K

Kader G. ..

26 Haziran 2025 07:16
Çok teşekkür ederim. Söyledikleriniz gerçekten işe yaradı,şimdi her şey yolunda çok şükür. 💙
P

Perihan Ç.

26 Haziran 2025 11:58
Benim bebeğim de 3. Ay itibariyle yavaş yavaş memeyi reddetmeye başlamıştı. 4. Ayda sadece uykudan uyandığında emiryodu. Emmiyor diye çok ağladım ama 5. Ay itibariyle normale döndü çok şükür
M

Meltem A. B.

26 Haziran 2025 12:17
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Peki bu süreci atlatana kadar bebeğinizi nasıl beslediniz, sağıp mı verdiniz yoksa mama mı. Benim bebeğim çok acıktığı halde memeyi tutmuyor çünkü
D

Duygu S.

26 Haziran 2025 12:46
Yalancı meme reddi sanırım bende de olmuştu düzeliyor
K

Kader G. ..

26 Haziran 2025 19:15
Mamaya başlamadım uykuluyken tutuyordu o zamanları fırsat bildim. Bir de buradaki arkadaşların tavsiyesiyle asla zorlamadim sabrettim. Uyanıkken de göğsüme yakın tutarak oyun oynadım kucakladım gülünce tutturmaya çalıştım çok şükür atlattık gibi.
M

Meltem A. B.

26 Haziran 2025 19:45
Tamamdir çok teşekkür ederim
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

27 Haziran 2025 06:47
Merhaba, biberon kullanımı varsa bundan kaynaklı red yaşarsınız. Eğer yoksa bebeğinizin acıkmasını bekleyin ve o istediği zaman besleyin kendiniz karar verip ısrar zorlama yaparak beslemeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir