Bebeğim Emmeden Uyumuyor

193 görüntüleme
N

Nida K.

27 Ocak 2026 20:37
Farklı uygulamalar denesemde emmeden uykuya geçmiyor, emzik kabullenmedi şuan tam 4 aylık (17 hafta)
M

Meltem G.

27 Ocak 2026 21:12
Çok normal henüz 4 aylık çok minik zamanla herşey geçiyor şuan 2 yaş ikizlerim keşke dönebilsem o döneme de uyku eğitimi falan öte kalsa kucağımda uyutsam özleniyor çok o dönemler
E

Ezgi ..

27 Ocak 2026 21:24

Meltem Güneş

Çok normal henüz 4 aylık çok minik zamanla herşey geçiyor şuan 2 yaş ikizlerim keşke dönebilsem o döneme de uyku eğitimi falan öte kalsa kucağımda uyutsam özleniyor çok o dönemler

Ay gerçekten geçiyor mu?😮💨 benim bebeğim 9 aylık olacak hala memede, kucak bebek ve yapışığız. Huzur veriyor evet ama aşırı yorucu
H

Helin

27 Ocak 2026 21:24
Çok normal, memede sakinleşip uyuyor. Bebeğim neredeyse 6 aylık hala uyku memesi ister. :)
M

Meltem G.

27 Ocak 2026 21:26

Ezgi

Ay gerçekten geçiyor mu?😮💨 benim bebeğim 9 aylık olacak hala memede, kucak bebek ve yapışığız. Huzur veriyor evet ama aşırı yorucu

28 aylık şuan ikiz kızlarım istediğimiz gibi öpüp sarılamıyoruz bile 🤣 bol bol alın kucağınıza
N

Nida K.

27 Ocak 2026 22:14
Emzirmeyi ve bebeğimle kurduğum bağı seviyorum sürekli emmesinden kaynaklı midesi hiç boşalmıyormuş gibi ve reflüsü var kilosu çok şükür iyi olsada üst sınıra yakın olması beni tedirgin ediyor
E

Ezgi ..

27 Ocak 2026 22:27

Nida Kavaklı

Emzirmeyi ve bebeğimle kurduğum bağı seviyorum sürekli emmesinden kaynaklı midesi hiç boşalmıyormuş gibi ve reflüsü var kilosu çok şükür iyi olsada üst sınıra yakın olması beni tedirgin ediyor

Reflü için bir şey diyemiyorum bilgim yok ama kilo konusunda bence tedirgin olmayın. Yakında daha çok hareketlenecek, ek gıda derken ilk başlardaki gibi kilo alımı olmuyor. Benim bebişim de sınırdaydı :))
N

Nida K.

27 Ocak 2026 22:39

Ezgi

Reflü için bir şey diyemiyorum bilgim yok ama kilo konusunda bence tedirgin olmayın. Yakında daha çok hareketlenecek, ek gıda derken ilk başlardaki gibi kilo alımı olmuyor. Benim bebişim de sınırdaydı :))

İnşallah gereksiz kuruntu yapıyorumdur :)
E

Ebru Ç.

27 Ocak 2026 22:54
Bizde 9 buçuk aylığız gece uyandığında meme olmadan asla uyumuyor başka bişey teklif edince de bağırıyor manyak 😂
N

Nida K.

27 Ocak 2026 22:55

Ebru Çalış

Bizde 9 buçuk aylığız gece uyandığında meme olmadan asla uyumuyor başka bişey teklif edince de bağırıyor manyak 😂

Uyku alışkanlığı var mı kendi kendine uyuyor mu yoksa bizimki gibi memede mi uyuyor :)
E

Ebru Ç.

27 Ocak 2026 23:03
Kendi kendine uyumuyor sallıyorum ben emziksiz de uyumaz mesela bizim fazla var alışkanlık
N

Nida K.

27 Ocak 2026 23:10

Ebru Çalış

Kendi kendine uyumuyor sallıyorum ben emziksiz de uyumaz mesela bizim fazla var alışkanlık

Destekle uyursa mesela emerek uyursa uyku geçişlerinde emmek istediğini okumuştum bi yerde sanırım o yüzden genellikle saat başı uyanıyor benim bebeğim
E

Ebru Ç.

27 Ocak 2026 23:27
Ben zamanla düzeleceğine inanmak istiyorum aksini düşünmek istemiyorum:)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir