Bebeğim Emerken Çok Ağlıyor

86 görüntüleme
H

Hatice D.

20 Şubat 2026 15:41
72 günlük bebeğim var, reflüsü var, yüzünde de kırmızı noktalar çıkıyor bazen çok yaygın şekilde bazen çok az şekilde falat pütürlü oluyor ,son 4 gündür bebeğim meme emerken 5 dk emiyor sonra çığlık çığlığa ağlıyor zannımca alttan gaz çıkaramıyor ondan ağlıyor. Nursey harweys ve latenix duwell damla kullandık fayda etmedi son olarak metsil aldık 2 gündür veriyorum bakalım fayda edecek mi, ne yapmam lazım tavsiyeniz nedir?
Fidannur Z.

Fidannur Z.

20 Şubat 2026 16:00
Merhaba metsil damla kullanıyorum bende düzenli kullanımda fayda sağlayacktır inşallah ama bebekten bebeğe değişiyor birde vicol damla öneririm
K

Kübra A.

20 Şubat 2026 16:06
Merhaba gazdan dolayı yapıyordur diye tahmin ediyorum bebeğim için Ronya Bebek Bakım Yağı almıştım önce topuklarına sürdüm alerjisi olmadığını anlayınca günde birkaç kez Ronya bebek bakım yağını ayak topuklarına masaj yaparak sürdüm ve ardından gaz için bisiklet hareketi I love you hareketini karnına yaptım bunların faydasını gördüm. Emzirdikten sonra muhakkak gazını çıkarın çıkmadıysa en az 15 dk uğraşın. Sonra daha zorlanıyorlar. Kendinizde proteinden zengin beslenmeye çalışın ve ben kimyon çayı içiyordum onunda faydasını gördüm bir çkkimyon ılık suya koyup içtim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir