Bebeğim Emdigini Kusuyor

42 görüntüleme
S

Sevgi A.

11 Nisan 2026 00:07
Merhaba, bebeğim 47 günlük ilk dogdugunda sepsisten 7 gun yogun bakimda yatti ardindan cikti ve 33 gunlukken bronsiyolitten 7 gun daha yatisi oldu. Emziriyorum gazini cikarmak icin kaldirdigimda gaz cikarmayla beraber emdigini tamamen kusuyor ve bu biraz fiskirir tarzda oluyor 3 4 seferde butun emdigi sutu kusuyor kusmugu balgamli gibi yogun ve uzuyor ve sonra tekrar emmek istiyor agliyor onceden boyle degildi son 1 haftadir boyle sebebi nedir boyle bir durumla karsilasan var mi? Cok caresiz kaldim her emzirdigimde ayni sorunu yasiyoruz.
O

Oya S.

11 Nisan 2026 00:37
Bebeğimde öyleydi hem emziriyordum hemde mama ikisinide kusuyordu oysaki enfeksiyonu dan dolayıymış hastanede yattık dört gün antibiyotik kullandık geçti çok şükür daha sonra hiç kusmadı
C

Cennet ..

11 Nisan 2026 00:41
Bencede viral bir enfeksiyon geçiriyor olabilir
S

Sevgi A.

11 Nisan 2026 06:04
Biz yeni antibiyotik aldik 7 gun, dun de dr kontrolu vardi oyle birsey olsa soylemez miydi kusmasini soyledim kilo almiyorsa reflu tedavisine baslariz dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir