Bebeğim Düştü Acil Yardımmm!!!!
192 görüntüleme
Z
Zeynep E. B.
14 Haziran 2026 21:36
Kızım tam 1 yaşında az önce oyun oynarken sırt üstü sert bir şekilde düştü kafasını baya sert çarptı baya da ağladı normalde canı az değildir ama busefer bıraz uzun ağladı kafasının arkasında orta kısımda şişlik var gibi kafasının cukuruda olabılır anlayamadık hareketlerı normal şarkısını açtık dans etti kitaptakı hayvanların yerlerını gösterdi halka gecırme oyununu oynadı kusma bayılma uyku hali olmadı 20 dk falan oldu uyku saatı geldi şimdi huzursuzlanmaya başladı uyutmalımıyım yoksa uyanık tutmalımıyım ya da hastahaneye gıtmelimiyiz?
N
Nur ..
14 Haziran 2026 21:41
Anladığım kadarıyla kendi boyunu aşacak bir yerden düşmemiş merak etmeyin hastaneye gitmenize gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası ( hemşireyim ) takip edin keyfi yerindeyse bilinç kaybı kusma gözlerde şaşılık vs yoksa sıkıntı yoktur. Geçmiş olsun 🌸
Z
Zeynep E. B.
14 Haziran 2026 21:44
Anladığım kadarıyla kendi boyunu aşacak bir yerden düşmemiş merak etmeyin hastaneye gitmenize gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası ( hemşireyim ) takip edin keyfi yerindeyse bilinç kaybı kusma gözlerde şaşılık vs yoksa sıkıntı yoktur. Geçmiş olsun 🌸
N
Nur ..
14 Haziran 2026 21:48
Dönen koltuga cıkmaya calısıyordu benımde arkam dönüktü nasıl oldugunu bıle anlamadım herhalde koltuga cıkmaya calısırken yaslanırken döndü koltuk ve onu savurdu. Baya ses cıktı korktum baya sert carptı boyunu geçmese de bayada ağladı :( gereksız tomografıde sağlıklı bırşey degıl sonucta dıye dusundum. Keyfi yerıne geldı müzipini acınca herzamankı dansını yaptı kıtaptakı hayvanları gösterdı halka oyununuda oynattım 21.00 da gece uykusna yatıyor uyku huzursuzluğu başladı ağladı bende uyutsammı uyutmasammı bılemedım uyuttum cunku dayanamadı cok uykuau geldi
Z
Zeynep E. B.
14 Haziran 2026 21:49
İyi yapmışsınız zorlamanın bir lüzumu yok içiniz rahat olsun Allahın izniyle bişey olmaz. Benim bebeğim 7.5 aylıkken yataktan düştü kendi boyundan da uzundu düştüğü yer çok uzun süre ağladı falan ama takip ettim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bebekler düşe kalka büyüyolar Rabbim büyük sıkıntılardan korusun 🙏🏻
N
Nur ..
14 Haziran 2026 21:51
Ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yanlış da yönlendirmiş olmayayım sizi içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın

Afranur K.
14 Haziran 2026 22:11
Bu tip durumlarda gece 2 saatte bir uyandırıp takip etmeniz yeterli olur.
Zaten takip ettiğiniz süreçte de bir sıkıntı olmamış.
Sadece kafasının arkasında şişme, yeşerme , morarma ya da yumuşama var mı? Orayı belirtmemişsiniz.
Aslında bu önemli, eğer o bölgede ciddi bir sorun varsa tomo çektirmek mantıklı olacaktır ama bir sıkıntı yok derseniz zaten takibini de yapmışsınız.
Zaten takip ettiğiniz süreçte de bir sıkıntı olmamış.
Sadece kafasının arkasında şişme, yeşerme , morarma ya da yumuşama var mı? Orayı belirtmemişsiniz.
Aslında bu önemli, eğer o bölgede ciddi bir sorun varsa tomo çektirmek mantıklı olacaktır ama bir sıkıntı yok derseniz zaten takibini de yapmışsınız.
Yükleniyor...