Bebeğim Düştü Acil

259 görüntüleme
U

Umut S.

12 Haziran 2026 21:53
6 buçuk aylık bebeğim 60 cm yüksekteki yataktan sırt üstü düştü . Görünce çığlık attım ikimizde ağladık sakinliğini koruyamadım . Bir saniye içinde oldu . Bende eşimde uyku hazırlığı yapıyorduk nasıl oldu anlamadım . Vücudunu kontrol ettim şişlik ve yok . Biraz ağladı sonra sakinleşti . Tam uyku saatine denk geldiği için ağlaması uykusuzluktan mı canı mı yandı anlamadım. Halının üstüne düştü . Çok çok korkuyorum acile götürmeme gerek var mı. Kusması falan şimdilik yok. Allahım çok kötü bir sesle düştü kulaklarımdan o sesi atmak istiyorum. Yapacağım ve ya yapmadığım başka bir şey var mı
P

Pınar M.

12 Haziran 2026 21:57
Biraz gözlemleyin kusma gözlerde kayma vs olursa doktora götürürsünüz genel durumu iyiyse tepki refleksleri iyiyse sıkıntı yoktur korkmayın geçmiş olsun
B

Berfin Ö.

12 Haziran 2026 21:59
2 saat yatirmamanizi tavsiye ederim. Bebek normale döndüyse yine de takipte kalin
U

Umut S.

12 Haziran 2026 21:59
Pınar Memiş
Biraz gözlemleyin kusma gözlerde kayma vs olursa doktora götürürsünüz genel durumu iyiyse tepki refleksleri iyiyse sıkıntı yoktur korkmayın geçmiş olsun
Çok ağladı kucağımda uyuya kaldı ne yapsam uyandırsam mı bilemedim
U

Umut S.

12 Haziran 2026 22:00
Berfin Öz
2 saat yatirmamanizi tavsiye ederim. Bebek normale döndüyse yine de takipte kalin
Uyku saatine denk geldi 20 dakka uyanık kaldı sadece kucağımda uyuya kaldı şimdi başında bekliyorum uyandırsam mı bilemedim
P

Pınar M.

12 Haziran 2026 22:01
kendisi de korktugu için ağlamıştır benim bebeğim de yataktan düştü ben aşırı tepki verdim daha çok ağladı bebekler bizden daha dayanıklı korkmayın içinizi ferah tutun gece mutlaka emmek için uyanacaktır siz sakin kalın şişlik vs yoksa bir şey olmamıştır
B

Berfin Ö.

12 Haziran 2026 22:02
Umut Süleymanoğlu
Uyku saatine denk geldi 20 dakka uyanık kaldı sadece kucağımda uyuya kaldı şimdi başında bekliyorum uyandırsam mı bilemedim
Siz bilirsiniz bizim bebeğimiz de düşmüştü. Doktor boyunu geçmeyen yükseklikten çok fazla korkmayız demişti. Ama yine de takip ve kontrol edin derin
Afranur K.

Afranur K.

12 Haziran 2026 22:10
Umut Süleymanoğlu
Gece düşmelerinde 2 saatte bir bebeği uyandırıp emme refleksi, uyanıklık kontrol edilmesi yeterli.

Eğer fışkırır tarzda kusma, gözlerde kayma olmadıysa içiniz rahat olsun.

Acilde en fazla ör çekilir, yine takip yapılması istenir.
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 22:57
Malesef hepimizin başına geliyor keşke hiç olmasa ama yükseklik olarak kendi boyu kadar ve halı güvenli zemin olarak kabul ediliyor acile gitsenizde takip ederler siz takip edin iki saate bir uyandırıp kontrol edin bıngıldağında şişme olursa mutlaka gidin kusma veya herhangi anormal durumda mutlaka doktora gidin malesef biz onlardan daha fazla tepki veriyoruz haliyle daha çok korkuyorlar çok geçmiş olsun
U

Umut S.

14 Haziran 2026 21:41
Herkese yorum yaptığı için çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir