Bebegim Dun Gece Uyurken Bir Anda Gozlerini Acti Ama Tepkisizdi

134 görüntüleme
G

Gulnihal D.

20 Temmuz 2025 16:31
Merhabalar 6aylik Bebegim dun gece bir anda gozlerini acti uyandi zannettim emzigini vermeye calistim agzini acmadi bos bos etrafa bakiyordu sanki hala uyuyormus gibiydi ve hizli nefes alip veriyordu yaklasik 1 dk surdu .Sonrasinda esnemeye basladi ve yavas yavas uykuya dondu.Ayni durumu daha oncede yasamisti yine ayni sekilde 3 gun kaka yapamadiginda.Bu durumu daha once yasayan var midir?Cocuk norolojisine ne olur ne olmaz gitmeyi dusunuyorum. (Ek bilgi 4 gundur kaka yapamiyor ve baya gazi var)
A

Aslı O. D.

20 Temmuz 2025 17:24
Bende yaşadım bir kaç kez gözleri açıktı ben uyandığını zannettim annecim dediğimde inanılmaz korku İle çığlıklar atarak uyandı meğer öyle uyuyormuş . Neden bilmiyorum ancak olabileceğini düşündüm yani normal birşey gibi geldi
G

Gulnihal D.

20 Temmuz 2025 17:28
Merhabalar tekrardan tesekkur ederim yorumunuz icin bebeginiz kac aylikti bu durumu yasadiginda
A

Ayşe V. ..

21 Temmuz 2025 18:25
Benim bebeğim 2.5 aylık gözleri bir yere dalıyor sonra birden irkiliyor öyle uykuya geçiyor sonra gözlerini kapatıyor böyle birşey olabilir belki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir