Bebeğim Doymuyor mu
133 görüntüleme
M
Melike Ş.
Premium Üye
24 Mart 2026 19:41
Bebeğim 4 5 gündür az işiyor 1 buçuk aydır 200 gram almış sadece anne sütü alıyor ek gıda çok yemiyor iştahsız üst dişleri patladı 2950 gram doğdu şu an 9200 gram sütüm geliyor ama yetersiz mi kalıyor anlamadım ek gıda da hazırlıyorum ama önceden çok iştahlıydı şu an iştahsız

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye25 Mart 2026 20:07
Bebeğinizin kilo alımı ve iştahsızlığı konusunda endişe duyduğunuz anlaşılıyor. Forumda benzer sorulara ve cevaplara bakalım.
Bebeğiniz 2950 gram doğmuş ve şu an 9200 gram. Bu kilo alımı normal görünüyor. Ancak son 1,5 ayda sadece 200 gram almış, bu biraz düşük gibi görünüyor.
Sadece anne sütü alan bebeğinizin bez sayısı ve huzuru iyi görünüyor. Üst dişlerinin çıkması da normal bir gelişme.
Ek gıdaya başladınız ancak bebeğiniz çok yemiyor. Bu durumda endişe etmeyin, ek gıda sürecinde amaç tatları tanımak, çiğnemeyi öğrenmek ve sindirim sisteminin gelişmesine katkı sağlamaktır.
Süt miktarınızın yetersiz olup olmadığını anlamak zor. Ancak bebeğinizin kilo alımı ve bez sayısı iyi görünüyor.
Şu anda yapabileceğiniz şeyler:
1. Bebeğinizin doktoruyla düzenli kontrolleri sürdürün.
2. Ek gıda sürecinde baskıdan uzak, keyifli sofralar ve ortam kurun.
3. Bebeğinizin iştahsızlığına rağmen, ek gıdayı denemeye devam edin.
Bu konuda forumda daha detaylı bilgi bulamadım. Ancak genel olarak bebeklerin kilo alımı ve gelişimi konusunda uzman doktorların değerlendirmesi önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
2. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
3. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
Bebeğiniz 2950 gram doğmuş ve şu an 9200 gram. Bu kilo alımı normal görünüyor. Ancak son 1,5 ayda sadece 200 gram almış, bu biraz düşük gibi görünüyor.
Sadece anne sütü alan bebeğinizin bez sayısı ve huzuru iyi görünüyor. Üst dişlerinin çıkması da normal bir gelişme.
Ek gıdaya başladınız ancak bebeğiniz çok yemiyor. Bu durumda endişe etmeyin, ek gıda sürecinde amaç tatları tanımak, çiğnemeyi öğrenmek ve sindirim sisteminin gelişmesine katkı sağlamaktır.
Süt miktarınızın yetersiz olup olmadığını anlamak zor. Ancak bebeğinizin kilo alımı ve bez sayısı iyi görünüyor.
Şu anda yapabileceğiniz şeyler:
1. Bebeğinizin doktoruyla düzenli kontrolleri sürdürün.
2. Ek gıda sürecinde baskıdan uzak, keyifli sofralar ve ortam kurun.
3. Bebeğinizin iştahsızlığına rağmen, ek gıdayı denemeye devam edin.
Bu konuda forumda daha detaylı bilgi bulamadım. Ancak genel olarak bebeklerin kilo alımı ve gelişimi konusunda uzman doktorların değerlendirmesi önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
2. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
3. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
S
Sevde K.
25 Mart 2026 23:42
Benim bebeğim de 8 aylık bugün benim ki de yemiyor malesef çok üzülüyorum
F
Ferah Ö.
27 Mart 2026 08:12
Benimde bir kaç gündür bez sayısı azaldı anlamadım sütümde var gibi emiyor ama acaba aktif mi değil
Yükleniyor...