Bebeğim Dönmüyor
79 görüntüleme
V
Vildan G. K.
4 Nisan 2026 18:35
7 buçuk aylık düzeltilmiş 6 aylık bebeğim henüz dönmüyor. Desteksiz oturabiliyor uzun süre ama dönmüyor destekle dönüyor onu da yapmak istemiyor yüzüstü durmak istemiyor ağlıyo. Sürünmeye çalışıyor kollarının üstüne kalkıyo ama gidemediği için sürekli ağlıyo. Bu yüzden egzersiz de çok yaptıramıyorum. Sol elini sağa göre daha az kullanıyor bi sıkıntı var mıdır?
L
Lütfiye Z. ..
4 Nisan 2026 18:40
Benim bebeğimde yüzüsütünden sırt üstü rahat dönerken sırt üstünden yüz üstüne o aylarda yapmak istemiyordu. Sekiz aylık olunca tam tur yapmaya başladı. İlgisini çeken hareketli bir oyuncak için döndü.
D
Döne G.
4 Nisan 2026 18:47
Tumyy time vaktini artır yere halı serip
V
Vildan G. K.
4 Nisan 2026 18:51
Sürekli koyuyorum yere ama bağıra çağıra ağlıyo çok uzun sürmüyo tummy time süreleri
D
D ..
4 Nisan 2026 19:50
Desteksiz dik mi oturuyor desteksiz oturması kaslarının küvetli olduğunu gösterir ama bi el kullanımı da az diyorsunuz instagram da erken müdahale var prematüre bebekler ile ilgileniyor isterseniz bir ona danışın
V
Vildan G. K.
4 Nisan 2026 19:55
Evet desteksiz dik oturuyor kendi doktorumuz erken doğum olduğu için gecikiyo dedi ama bi yandan hep tedirginim yani bi şey uzattığımda iki eliyle uzanmaya çalışıyo ama sağ eliyle alıyo. Sağ elini tutuyorum sol boştayken uzatınca solla da tutuyo. Teşekkür ederim bi inceleyeyim sayfasını
D
D ..
4 Nisan 2026 19:57
Benim bebeğim de sadece sola dönüyordu Hemde uzun bir süre diğer tarafa dönmeye çalışıyor ama dönemiyordu destekli dahi otururken Öne doğru eğiliyordu tummy time arttırdık ve düzeldi çok şükür sağ tarafına d dönemeye başlayınca herşey sırayla geldi
Sizin bebek biraz dönmek istemiyor gibi
bide ben uzun zamandır uzanarak emziriyorum ver tek tarafa dönme dahi olsa erken başladı bunu da uzanarak emzirmeye bağlıyorum biraz 🤷🏻♀️emziriyorsanız bir deneyebilirsiniz belki
Sizin bebek biraz dönmek istemiyor gibi
bide ben uzun zamandır uzanarak emziriyorum ver tek tarafa dönme dahi olsa erken başladı bunu da uzanarak emzirmeye bağlıyorum biraz 🤷🏻♀️emziriyorsanız bir deneyebilirsiniz belki
V
Vildan G. K.
4 Nisan 2026 20:00
Yani gece uyurken bazen yanıma alıyorum ağlayınca sırtüstü yatıyoken yan dönüp yüzüme sarılıyo ama gündüz asla bu hareketi de yapmıyo o yüzden bende dönmek istemiyo gibi düşünüyorum 🙄 emzirmeyi bende bir deneyeyim belki işe yarar 😅